Изглежда към днешна дата Мария е най-слабата в бранша. Заралийката

...
Изглежда към днешна дата Мария е най-слабата в бранша. Заралийката
Коментари Харесай

Мария вече е най-слаба

Изглежда към днешна дата Мария е най-слабата в сектора. Заралийката постоянно е имала нежна снага, само че до неотдавна поддържаше мускулите си във фитнес залата. Прави усещане, че напоследък е отслабнала фрапантно и даже е станала по-фина от Галена.

 

Както е известно съгласно упоритата мълва, Мама Ураган се е стопила посредством лекарства за диабетици, които в последно време нашумяха в шоубизнеса като способ за бързо събаряне на килограми и поддържане на мечтано тегло. До този миг обаче за Мария не се е говорило, че е залитнала по въпросния медикамент и по тази причина било прекомерно изненадващо, когато тези дни се появила в пловдивско заведение, демонстрирайки мега слаба фигура.

При избрани придвижвания, човек умерено би могъл да й преброи ребрата и това е видно от фотосите, които певицата сама разгласява в обществената мрежа. Изглежда Мария си се харесва слаба. Според догатките на почитателите й и поради растежа й, те считат, че тежестта й е някъде към 40 кг. Бюстът, както и устните й, несъмнено, са непокътнати.

 

Иначе Мария се е втурнала по участия и програмата й е прекомерно натоварена. Междувременно се е заела и с подготовката на нова ария, която ще се случи, откакто поотшуми разногласието с продуцентите на Теодора за авторските права на текста на песента „ Малка черна рокля “. Тя се е концентрирала върху парче от Даниел Ганев, което идва да рече, че идващото й предложение за шлагер, ще е авторско, а не кавър, какъвто е настоящата й ария.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мария Мара Отварачката участие слаба отслабване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР