Относно проектокабинета на ПП-ДБ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира

...
Относно проектокабинета на ПП-ДБ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира
Коментари Харесай

Борисов не одобри проектокабинета на ПП-ДБ: В този състав няма да мине!

Относно проектокабинета на ПП-ДБ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява от Разград: „ Не мога да кажа нищо неприятно за министрите на екологията, защитата, само че са сбъркали времето. Два следващи избора хората споделят, че те не могат да ръководят сами. Същото са го споделили на нас и на останалите партии. От акад. Денков разбрах, че ще приказват с всички партии, поисквам му триумф. Ако в шаблона се намерят места за водещи наши специалисти като министри, считам, че може да се случи поддръжката. В този миг няма по какъв начин да има подобен кабинет. Първо са втори и малко се издадоха през днешния ден, доста забавен диалог за поддръжка с Движение за права и свободи, Възраждане, Има Такъв Народ ", сподели още Борисов.

„ Аз знам, че в този безпорядък, в тази възходяща престъпност, миграция и обедняване нищо хубаво не ни чака. След 3-4 месеца резултатите ще бъдат същите, в случай че има още веднъж избори, само че ще бъдем още по-обеднели и няма да имаме късмет за участие в нищо ", разяснява водачът на ГЕРБ, след което посочи, че " единственият другар на Асен Василев към днешна дата се споделя Бойко Борисов ", само че в случай че скритият министър председател е Василев, не е почтено, по-добре е да стане министър председател ", акцентира Бойко Борисов.

Относно премиера, който ще повдигнат от ГЕРБ с първия мандат, Борисов сподели, че имат още да разискват по енергетика и други значими сегменти от програмата и първо ще ги завършат. „ Ако други партии решат да поддържат ПП-ДБ, ще има тяхно държавно управление, тъй че ще използваме тези няколко дни да чуем и посланията от другите партии. В този състав няма да подкрепим кабинета на втория мандат ", разясни Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР