„Относно бюджета се прие нашето предложение за повишаване на майчинството

...
„Относно бюджета се прие нашето предложение за повишаване на майчинството
Коментари Харесай

Манолова за скандала с Дончева: Синхронът между ГЕРБ и ИТН е показателен

„ Относно бюджета се одобри нашето предложение за повишение на майчинството през втората година на минималната работна заплата от 650 лева Това е значимо за 30 000 майки. Нека да подчертая, че това са работещи дами, които са се осигурявали и които в този миг ще получат поддръжка “.

Това посочи в коридорите на Народното събрание Мая Манолова от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “.

„ Приеха се и положителни неща за българските пенсионери. Нашето предложение за 370 лева минимална пенсия беше признато. Беше призната и препоръчаната актуализация от служебния кабинет, което значи плюс 70 лева за всички пенсионери.

Прие се и предлагането до Нова година за месеците октомври, ноември и декември те да получават и плюс 120 лева По този метод минималната пенсия става 490 лева “, посочи още Манолова

За абсурда с Татяна Дончева тя съобщи, че тези, които популяризират сходни небивалици, ще си понесат отговорността пред съда.

„ Това е тежко обвиняване и в политически проект, и в углавен. Преди да се приказват сходни небивалици, човек би трябвало да си даде ясна сметка и какво ще последва. Ясно е, че офанзивата против нашата група, координирана от ГЕРБ и Има Такъв Народ, продължава и не е серпантина. Този синхрон сред ГЕРБ, Има Такъв Народ, включи се и основният прокурор, е индикативен “, съобщи Мая Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР