Отношенията на БСП с президента са еднопосочна улица и той

...
Отношенията на БСП с президента са еднопосочна улица и той
Коментари Харесай

Явор Божанков: Президентът си прибра юмрука в джоба и ни остави да се оправяме сами

" Отношенията на Българска социалистическа партия с президента са еднопосочна улица и той самичък потегли по нея. Радев зае доста странна позиция във връзка с Народното събрание, който беше нападнат от същите сили, които нападнаха и него две години по-рано. Метафорично казано, той си прибра юмрука в джоба и ни остави да се оправяме сами. Негова преценка е на кой ще даде мандатът, по този начин е по Конституция. Никога няма да позволим да се месим. Ако ни бъде даден, се събираме и го обсъждаме. Ние споделяме, че сме подготвени. Ако мандатът бъде връчен на нас, с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " няма да приказваме. Те са част от модела. Новите патриоти са същите като предходните патриоти. С тези хора диалози няма по какъв начин да има, тъй като те са част от казуса. Борисов предлага като жива стока народни представители, трима-петима, търгува с тях. Борисов желае да се оправдава под знамето на евро-атлантическите полезности.

Това съобщи Явор Божанков от Българска социалистическа партия. Той бе безапелационен, че нови избори са най-лошият вид за страната.

Много съм недоверчив, че ГЕРБ въобще са евро-атлантическа партия, тъй като е известно, че сносно съжителстват с източни капитали. Освен това са създали България безусловно енергийно подвластна от една страна. Трябва да срежат пъпната шнур с основния прокурор Гешев, да поемат отговорност за това, което са създали и да платят сметките ", добави Божанков.

" Проучванията на всички социолози демонстрират идващ парламент, формиран също от толкоз доста партии, без една, която да има голямо болшинство. Никой няма да има ясно болшинство. Ако желаеме да държим ГЕРБ и Движение за права и свободи отвън властта, още веднъж би трябвало да създадем коалиция. Това би трябвало да бъде направено от същите хора със същите цели. Единственото, което може да се случи, е да изгубим още пари за избори и още 1 година на страната. Аз не виждам опция на тази сложна коалиция. Тя е формирана от партии с разнообразни визии, стратегии и хрумвания - по този начин е. Основното преимущество на Българска социалистическа партия е, че запазихме положителния звук с сътрудниците ", съобщи Божанков пред Нова тв.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР