Отношенията между родната звезда в мъжкия тенис Григор Димитров и

...
Отношенията между родната звезда в мъжкия тенис Григор Димитров и
Коментари Харесай

Рафа Надал пак взима Гришо за партньор

Отношенията сред родната звезда в мъжкия тенис Григор Димитров и легендата Рафаел Надал стават все по-добри. Стана ясно, че испанецът още веднъж желае да организира взаимни тренировки с хасковлията.

Самият той разкри, че двамата възнамеряват да прекарат една седмица в усилни извършения по време на паузата сред сезоните през декември. Те ще употребяват съвършените условия в академията на Надал. Двамата към този момент един път през годината работиха там, като през юли имаха взаимни сесии в Манакор, Майорка.

Григор и Надал още веднъж дружно в Париж

„ Вярвам, че това беше от изгода за мен, а също и за Григор”, разкри Надал. „ Смятам, ме ще се случи още веднъж през този декември”, добави международният №1, който има навика да тренира с други свои сътрудници. През последните години той е работил дружно с играчи като Жоао Соуса, Ришар Гасксе, Хуан Монако и Анди Мъри.

Самият Григор постоянно е показвал голямо почитание към носителя на 16 трофеи от Големия шлем. „ Рафа постоянно е бил едно от моите вдъхновения”, сподели по-рано Димитров „ Когато от време на време изгубвам даден мач и изключително в случай че се окайвам, се питам: „ Щеше ли Рафа да направи това?” Не мисля по този начин.”

Гришо към бг-феновете: Нека вземем още една купа

„ Дори единствено да извозвам времето си него, даже отвън корта, отново е хубаво. Вечеряме дружно, вървим по плажа и всякакви други такива неща. Беше ужасно. В същото време още рано заран започвахме нонстоп да упражняваме.”

„ Кълна се в Бога, почвахме от ранни зори. Понякога го питах дали не можем да си починем най-малко следобяд. Академията му е страхотна. Страшно съм му благодарен”, добави още Григор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР