Отношенията между принцовете Уилям и Хари са доста сложни, откакто

...
Отношенията между принцовете Уилям и Хари са доста сложни, откакто
Коментари Харесай

Как двата братя се помириха

Отношенията сред принцовете Уилям и Хари са много комплицирани, откогато посред им застана Меган Маркъл. А откакто съпрузите се преместиха зад океана, обстановката стана още по-заплетена и двамата несъмнено имат потребност от посредник.

В тази роля най-често влиза не какъв да е, а Кейт Мидълтън. За нея е доста значимо освен брачният партньор й да се усеща добре, само че и в кралското семейство да царува мир и съгласие. Затова и прави всичко по силите си, с цел да ги реализира.

Последния път, когато й се е наложило да сдобрява принцовете Уилям и Хари, е било преди откриването на статуята на принцеса Даяна през лятото на предходната година. Херцогът на Кеймбридж е бил толкоз гневен на по-малкия си брат след разкритията пред Опра Уинфри, че изобщо не е желал да застава до него, даже поради паметта на майка им.

Принц Уилям несъмнено не съумя да скрие настроението си на фотосите от събитието. А източници от двореца разкриват пред The Times, че Мидълтън също е била на събитието, само че скрита от медийното внимание, е изпълнила още веднъж съвършено своята роля - да тушира напрежението сред Уилям и Хари.

При идването си в Кенсингтън принц Хари не е бил посрещнат от по-големия си брат, а от прессекретаря на двореца. Херцогът на Кеймбридж не е желал и дума да си разменят и е давал тип на доста афектиран. Те едвам са си разменили няколко фрази, на което основателят е бил Хари.

Мидълтън обаче съумяла да приложи своите декламаторски умения, да умилостиви брачна половинка си и да даде различен звук на диалога им. Разбира се, това не значи, че Уилям и Хари са заровили томахавката, само че най-малко са съумели да се държат обичайно пред медиите и най-малко за час да не помнят проблемите между тях, с цел да почетат паметта на обичаната си майка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР