Отношенията между Никол Шерцингер и Григор Димитров винаги са представлявали

...
Отношенията между Никол Шерцингер и Григор Димитров винаги са представлявали
Коментари Харесай

Никол Шерцингер призна, че обича Григор Димитров

Отношенията сред Никол Шерцингер и Григор Димитров постоянно са представлявали огромен интерес и всяко едно тяхно деяние става мотив за разпелини полемики дали към момента са дружно, или не са.

Както се случи и преди ден, когато двамата посетиха настрана разнообразни събития в Лос Анджелис. Докато Григор Димитров избра да участва на празненството на Vanity Fair, което събира най-вече звезди след церемонията на Оскарите, Никол пък отиде на друго обичайно празненство след премиите - това на фондацията на Елтън Джон.
 Григор Димитров, Никол Шерцингер, Оскари 2019 и едно празненство на Vanity Fair
Григор Димитров и Никол се забавляват след Оскарите

Заедно или поотделно обаче

Появата им на другите празненства, а и фактът че бившето гадже на Григор Мария Шарапова също беше част от купона, на който участва родния тенисист, докара до спекулации и догатки, че най-вероятно двамата към този момент не са дружно. Сякаш с цел да разсее всички подозрения, Никол Шерцингер реши да изрази любовта си в обществените мрежи.
 Снимка 408956

След като графити актьорът Retna разгласява фотография с Григор Димитров в своя Instagram профил, един от първите мнения под поста, който се появи, беше точно този от Никол, която написа " Обичам те ", дружно с целувка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от R E T N A (@retna) на Фев 24, 2019 в 9:53 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР