Отношението на зрителите към артиста е полюсно Тази седмица гости

...
Отношението на зрителите към артиста е полюсно Тази седмица гости
Коментари Харесай

Артистът Иво Димчев се държа като примадона в „Черешката на тортата“

Отношението на феновете към актьора е полюсно

Тази седмица посетители в предаването „ Черешката на тортата “ са художникът Александър Балкански, екстравагантният актьор Иво Димчев, бизнесдамата Ивет Григорова, журналистът Филипа Огнянова, момичето, с което киното си приказва на „ ти “ – Станислава Айви.

Първи в кухнята се развихри Александър Балкански, който постави доста старания и благодарение на брачната половинка си сготви прелестна вечеря на гостите си, само че нежеше оценен с оптималния брой точки. Той подари на всеки от участниците и авторска картина, само че и този жест не впечатли капризните представители на хайлайфа и те му дадоха едвам 35 точки.

Но не изявите на художника в кухнята разясняват феновете на предаването, а държанието на ексцентричния Иво Димчев, който, като една примадона, се оплакваше от топлината в стаята и едвам след забележката на Ивет Григорова си смъкна шапката от главата.

Отговорът на актьора с доста мастило по тялото и без цедилка на устата не закъсня и той изригна в обществените мрежи:

„ Ех, Мислех си, че е по- занимателно да се приказва с цялостна уста. То пък разбирам тук, че не било…! Е оправдавам се! Иначе беше адска горещина до камината, нямаше ветрила, веех си с квото открих! А десерт да хапвам на маса, в случай че има прекрасен диван в по- прохладна част от стаята… парадокс!! Иначе съм гей да! Не бяхте ли виждали до момента?? И доста тъпо, че не излъчиха по какъв начин пея на вечерята в Сашо песента ми Момина свиня!! Иначе да, извънредно вкусно беше!! Но всеки си има критерии!!За мен храната не е най значимото!! Тя е най- към този момент за ястие!! За мен ситуацията, диалозите и изненадите са преди всичко, когато каниш хора в подтекста на едно занимателно предаване!! “

Отношението на феновете към актьора е полюсно, само че с откровеността си той завоюва доста благосклонности.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР