Отнема се мониторинга върху България по отношение на организираната престъпност.

...
Отнема се мониторинга върху България по отношение на организираната престъпност.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова доволна от спеца по делата им за ОПГ

Отнема се мониторинга върху България във връзка с проведената престъпност. Делата за проведени незаконни групи с тежки закононарушения, се работи дейно.

Темата за битката с корупцията - делата нямат чак подобен издирван публичен резултат. До този миг има някои публично значими каузи, които са влезнали във крайна фаза. Внесли сме смяна на Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс във връзка с подсъдността на тези каузи. не трябва една работеща конструкция да бъде заличена.

Имахме желание да не подкрепим нито една кандидатура за началник на Българска народна банка. Ние не утвърждаваме нито една кандидатура.

Предложили сме чуване в петък на външния министър. Има решение в което взе участие България и Унгария във връзка с оръжията, които се изпращат в Украйна. Има диалог до парадайса на първото полугодие да се вдигне ветото от страна на България по отношение на РСМ. Това не са изказвания на някой, а от вътрешния министър на Германия и от господин Борел. не можем по този начин да ги подминем. Ще подкрепим Българска социалистическа партия в предлагането им да се върне хартиената бюлетина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР