Отмяната на наказанието на Манчестър Сити ще даде тласък на

...
Отмяната на наказанието на Манчестър Сити ще даде тласък на
Коментари Харесай

Бербатов с коментар за отмяната на наказанието на Сити

Отмяната на наказването на Манчестър Сити ще даде подтик на тима още в мачовете в Шампионската лига през този сезон. Това счита някогашният нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов,

Лесно е да го кажем в този момент, само че може би трябваше да предположим, че Сити няма да бъде осъден. Те имат страхотни играчи, един от най-хубавите треньори в историята, вложиха доста пари и възможното им изваждане нямаше да бъде положително за Шампионската лига. В Сити честват решението, само че знам, че за доста други хора във футбола това дава мотив за огромен спор. В последна сметка ние ще имаме опция да се любуваме на играчите на Манчестър Сити в Шампионската лига през идващия сезон, което е плюс.

Решението ще даде подтик на тима и в представянето му в шампионата още през този сезон. Преди всичко обаче то е огромно облекчение за тях. Мисля, че щяха да имат огромни неприятности, в случай че наказването бе останало. Поради тази причина ще почувстват облекчение. Ще има обаче и огромно напрежение, тъй като огромната им цел е да завоюват този трофей.

Това е задачата, която е сложена пред Гуардиола, тъй че нещата могат да станат малко по-стресиращи за него. За Сити това е значимо, тъй като те в никакъв случай няма да се подредят до великите тимове, в случай че не завоюват Шампионската лига. Имат страхотни играчи и страховит управител, само че това е единственото, което им липсва, с цел да бъдат сложени до Барселона, Реал Мадрид, Байерн (Мюнхен), Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Дори в случай че наказването бе останало и Сити не беше купил нито един нов футболист, тогава отново щеше да си остане един от най-хубавите тимове във футбола. Сега обаче те могат да вземат нови играчи.

С финансовите средства, с които разполагат, те ще имат преимущество пред конкуренцията, тъй че ще бъде забавно кои играчи ще вземе Гуардиола. Определено имат потребност от бранители. Това ще бъде главният им приоритет ", съобщи Гуардиола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР