Отличената с приза „Жена на годината 2017“ - категория „Музика“,

...
Отличената с приза „Жена на годината 2017“ - категория „Музика“,
Коментари Харесай

Михаела Маринова представя „Листата падат“ в X Factor

Отличената с наградата „ Жена на годината 2017 “ - категория „ Музика “, победител в пети сезон на „ Като две капки вода “ и финалист в трети сезон на X Factor – Михаела Маринова, ще си напомни първите страсти от сцената на шоуто тази неделя от 20:00 ч.

Носителка на премиите "БГ Дебют ", "БГ Песен " и "БГ Видео " ще показа новия си сингъл „ Листата падат “, който оглави музикалните ранглисти и все още е с близо 5 милиона гледания онлaйн. “X Factor ми оказа помощ в първите ми стъпки на огромната сцена. Целият екип на шоуто, дружно с менторите, вокалните педагози и, несъмнено, публиката ти дават един от най-важните уроци – с цел да си сполучлив актьор, е нужно да полагаш старания за развиването си всеки ден “, споделя Михаела.

Зрителите за първи път ще видят дуетни осъществявания на финалистите в седмия лайв на X Factor „ Сътворението на звездите “. „ Да влезеш в дует с различен участник или даже с цяла група е същинско предизвикателство.

Финалистите за първи път ще би трябвало да се стиковат в взаимно осъществяване, което да завоюва публиката и да обезпечи място и на двамата в идващия лайв на шоуто “, разясняват от екипа.

Това ще бъде и мотив групата 4 Magic да се снабди с още един представител в лицето на Мирослава. Милена ще сътвори трио с дуета Марио и Виктория, а Ева и Йоана ще обединят сили в осъществяване на героичен саундтрак.

Как ще се оправят участниците с новата музикална задача и какъв брой елементарно ще бъде за тях да се сработят на сцената? – феновете ще схванат в неделя от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР