Отличава се с по-качествен Wi-Fi сигнал и подобрена сигурностРутерът Synology

...
Отличава се с по-качествен Wi-Fi сигнал и подобрена сигурностРутерът Synology
Коментари Харесай

Synology MR2200ac – „mesh“ рутер с поддръжка на WPA3

Отличава се с по-качествен Wi-Fi сигнал и усъвършенствана сигурност

Рутерът Synology MR2200ac разрешава основаване на Wi-Fi система за отбрана на умния дом

Първи „ mesh “ рутер с поддръжка на новия безжичен стандарт за сигурност Wi-Fi Protected Access 3 (WPA3) разгласи компанията Synology Inc. Моделът MR2200ac е предопределен за домашни консуматори, които желаят бърз и благонадежден Wi-Fi сигнал в целия периметър, както и да могат да защитят и управляват своята безжична мрежа.

MR2200ac е един от първите рутери, сертифицирани като WPA3-съвместими. Това е най-новият стандарт за Wi-Fi сигурност с варианти, включващи WPA3-Personal, WPA3-Enterprise и Enhanced Open. MR2200ac дава на домовете, офисите и обществените пространства най-съвременни отбрани против подслушване и други офанзиви през Wi-Fi. 

Благодарение на модулния дизайн, безжичното покритие на MR2200ac може елементарно да бъде разширено – с спомагателни модули, които построяват мрежа за домове и пространства с всевъзможен размер. Всеизвестната процедура на Synology за бързи и непрекъснати ъпдейти поддържа „ mesh “ мрежата подготвена да се опълчи на новопоявили се закани.

С умна „ mesh “ технология, MR2200ac динамично избира най-хубавия маршрут

Базиран на четириядрена SoC Qualcomm IPQ4019, рутерът MR2200ac употребява трибандов Wi-Fi дизайн, с цел да отстрани мъртвите зони и да обезпечи високоскоростен интернет достъп даже в най-отдалечените ъгли на дома. Всичко в мрежата се ръководи от Synology Router Manager (SRM) – операционна система с функционалности от корпоративно равнище и подсъзнателен потребителски интерфейс.

С умна „ mesh “ технология, MR2200ac динамично избира най-хубавия маршрут (2,4GHz, 5GHz или Ethernet) за връзката сред всеки рутер и клиентите, което подсигурява най-бързия канал до интернет. Подобрено е и роуминг прекарването с изчерпателна поддръжка на стандарти – в това число 802.11 k, v, и r – и безпроблемно пренасяне от едно място на друго.

Инсталацията на рутера е лесна – задоволително е да избирате кой MR2200ac желаете да добавите непосредствено от браузъра или мобилното приложение „ DS router “ и мрежата се конфигурира и усъвършенства сама. От едно табло за ръководство на Wi-Fi можете да наблюдавате статуса на всички безжични точки и устройства. Връзките в безжичната мрежа са илюстрирани върху красива карта. Налични са усъвършенствани варианти за настройване на Wi-Fi достъп за посетители.

От едно табло за ръководство на Wi-Fi можете да наблюдавате статуса на всички безжични точки и устройства

Последната версия SRM 1.2 разполага с чисто нов пакет Safe Access, който обезпечава най-хубавата в класа родителска отбрана и автоматизирано пази достъпа на равнище мрежа, тъй че не е нужно да търсите решение за всяка съответна платформа. За отбрана от наличие за възрастни са планувани уеб филтри и функционалност SafeSearch.

Инструментите за образован разбор на DNS и IP закани блокират достъпа до рискови уеб сайтове в действително време, а новата функционалност Гугъл Safe Browsing за рутери Synology уголемява отбраната против малуер, обществено инженерство и нежелателен програмен продукт върху цялата мрежа.

Новият WPA3-съвместим рутер MR2200ac може да бъде поръчан от Adsys – извънреден дистрибутор на марката Synology за България. Цената на модела за нашия пазар е 266 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР