Откровени проститутки са толерирани в конкурса Мис Плеймейт и дори

...
Откровени проститутки са толерирани в конкурса Мис Плеймейт и дори
Коментари Харесай

Голямо излагация в конкурса Мис Плеймейт: Спряганата за следваща победителка Михаела Тодорова обикаляла кревати за 200 евро

Откровени проститутки са толерирани в състезанието Мис Плеймейт и даже се гласят за победителки. Това разбра HotArena от свои източници близки до уредниците на известния конкурс.
Според най – настоящата световна клевета мощно подкрепяна от Любен Дилов – наследник и Христо Сираков е Михаела Тодорова от Казанлък. 21-годишното момиче е известно с това, че приличало образно на Андреа и Теди Александрова, а професионалния и връх като модел е трето място на състезанието Мис Хасково.

Оказва се обаче, че Михаела има и други доста по – характерни страни. Тя към днешна дата е била една от топ бръмчалките в ценовия диапазон 200-300 евро.
Заради атрактивната си ниска цена плеймейтката е била добре поръчвана за самостоятелни визити. Евтината стойност на услугите й за в този момент се дължи на относително ниската и известност както, а с цел да има приходи е вложила в тунинг от по 350 кубика силикон във всяка от гърдите й. Ако обаче клонинга на Андреа стане Мис Плеймейт, както се твърди в светските среди, то тогава автоматизирано щяла да влезе в по – горния финансов таргет, което в действителност е била нейната фантазия.

Самата тя признава това в изявление пред столичен вестник. На въпрос „ С какво ще ви помогне в живота купата Мис Плеймейт “, отговорът й е пределно явен – „ Интересът към мен ще се увеличи “.
През следващата година Тодорова е обиколила легла в Санторини, Бали, Дубай и Доминиканската република.
Предвидливо е показала в профилите си в обществените мрежи, че няма гадже. Семейството й се занимава със земеделие.
Ето какво споделя за себе си в едно изявление:
„ Старая се да бъда, само че всеки човек си е самостоятелен и считам, че би трябвало да се стремят да са разнообразни, а не да копират дадена персона.

Много хора ме харесват и считат, че съм позитивен образец, само че постоянно ще има и от другите, които няма да ме харесват и схващат.
Аз имам изяви от много дребна. Първата ми беше на 8. Участвах в конкурс за най-красиво дете и, несъмнено, го завоювах. Тогава се окуражих и постоянно съм знаела, че някой ден ще стана модел, тъй като съм го желала доста силно…
Още от мъничка си съчетавах сама облеклата, без да ми оказва помощ никой, и карах мама по през целия ден да ме снима. “
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР