Открит е след 2:30 часа на десетина километра разстояние и

...
Открит е след 2:30 часа на десетина километра разстояние и
Коментари Харесай

Мистерия с арестант, избягал с белезници от болница в София

Открит е след 2:30 часа на десетина километра разстояние и не е ясно дали е бягал окован или някой му е оказал помощ

Арестант с белезници избяга от болничното заведение на Министерство на вътрешните работи в София. Мъжът е арестуван за безчинство през вчерашния ден, след което е закаран за обзор в здравното заведение към 19 часа, откъдето съумява да се измъкне без чиновниците на реда да го виждат. Арестуваният е открит в 21:30 часа в столичния квартал „ Обеля ”. Остава тайнственост по какъв начин е съумял да стигне до там, сподели репортерът на Нова телевизия Ивомира Пехливанова.

Не е ясно дали някой му е оказал помощ или е съумял пешком да измине толкоз огромно разстояние (б.а. към 10 км), прибавя тя.

Бившият зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи Милен Иванов пък сподели в „ Здравей, България “, че някои от арестантите даже успявали да си счупят белезниците. 

„ Такива неща (б.а. бягство на арестувани) се случват. Не е някаква сериозна драма. Някъде в схемата се е получила пробойна и индивидът се е възползвал ”, изясни той.

По думите му органите на реда са разбрали за бягството след не повече от 3-4 минути. Това време е изцяло задоволително той да избяга и да се включи в потока от придвижване ”, счита Иванов.

„ Колко хора обръщат внимание дали индивидът е с белезници? Може да си е поставил някоя дреха, с цел да си скрие ръцете “, добави той.

„ Много елементарно се локализират местата, които такива хора посещават. Известни са адресите на околните и на приятелите, където може да отиде “, изясни доцентът. 

По информация от шефа на болничното заведение мъжът е докаран за освидетелстване, оповестява бТВ. Настанен е в Спешното поделение, където му е изработен скенер и са открити счупени ребра. Придружаван е от двама служители на реда.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР