Открит е първият активен теч на метан в морското дъно

...
Открит е първият активен теч на метан в морското дъно
Коментари Харесай

Открит е първият активен теч на метан в морското дъно

Открит е първият деен теч на метан в морското дъно …Учените дефинират това, като първият образец за приключване на метан от морското дъно (HiddenTruth.site).

 Антарктида е дом на една четвърт от международния морски метан
Антарктида е дом на една четвърт от международния морски метанОткрито от екип откриватели от Държавния университет в Орегон (Oregon State University), приключването е наоколо до the Cinder Cones at McMurdo Sound в Рос море, Антарктида (Ross Sea, Antarctica).Обикновено, за причинители на световното стопляне се считат парникови газове, създадени от човешка активност, като промишлено замърсяване и изгорели газове от коли. Но, също по този начин се счита, че има огромни количества метан, затворени под морското дъно – резултат от разпадането на водорасли под утайката.Притеснително е, че в случай че океаните се затоплят задоволително, този арестуван метан може да се освободи, като създаде затоплящ резултат, като би било невероятно да се спре или обърне резултата.Четете още: Proteus е първият материал в света, който не може да се отрежеВ този съответен случай обаче, приключването на метан не се намира в район на океана, който е изпитал този резултат на стопляне, оставяйки повода за явлението мистерия за в този момент.
Един от по-смущаващите обстоятелства, свързани с находката е, че при естествени условия, когато метанът стартира да прониква от морското дъно, микробите се придвижват вътре и го употребяват, което му пречи да доближи повърхността и да си озове в атмосферата.В този случай обаче, по някаква незнайна причина няма следи от тези микроби …Пред The Guardian, ръководителят на изследването – Андрю Търбър (Andrew Thurber), от Държавния университет в Орегон, декларира: “Цикълът на метана е нещо, от което ние, като общество би трябвало да се тревожим! Намирам това изобретение за извънредно притеснително! ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР