Откриха тялото на 28-годишния младеж, който изчезна в района на

...
Откриха тялото на 28-годишния младеж, който изчезна в района на
Коментари Харесай

Откриха мъртъв мъжа, изчезнал след тайно парти край Варна

Откриха тялото на 28-годишния юноша, който изчезна в региона на Варна, научи NOVA.

Иван Йорданов беше в неопределеност от предходната неделя. Тогава се обадил за помощ на родителите си и изпратил GPS координати на бивше военно отделение. Там група младежи се беше събрала на ваучър след загадка спогодба в обществените мрежи.

Издирването му дни наред беше без резултат.

По неофициална информация, няма забележими следи от принуждение по тялото на младежа.

Още: Издирват млад мъж, липсващ след скрито празненство в гора край Варна
Тялото на мъж е било открито през вчерашния ден покрай военното отделение край варненското село Любен Каравелово, където преди седмица изчезна 28-годишният Иван Йорданов, съобщи Българска национална телевизия. От полицията потвърдиха информацията, само че към момента не оповестяват дали това е търсеният мъж.

Сигналът за изгубването на Иван беше подаден на 25 август от негови близки. Той е бил на територията на това военно отделение.

Първоначално в издирването беше употребявано следово куче, само че без резултат. По-късно в претърсването на гората се включиха представители на полицията, на горското, на ловните дружини, доста доброволци, а също по този начин и на военна полиция, защото мястото, където последно е видян Иван Йорданов, се намира на територията на бивше военно отделение. Говори се, че последно той е бил тук на палатка с двама свои другари на празненство, проведено в обществените мрежи, на което са участвали над 100 индивида.

От това място той за последно се е свързал с татко си по телефона, споделил му, че се усеща заплашен, изпратил му е GPS координати на мястото. Оттук неговите следи се губят.

Полицията сега води следствие за аргументите за гибелта на младия мъж. Малко по-късно се чака публична информация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР