Откриха трупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди

...
Откриха трупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди
Коментари Харесай

Откриха трупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди 11 дни


Откриха натрупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди 11 дни, заяви " Марица ".

Тялото е открито в местността Узун чаршия край Асеновград. По него няма следи от принуждение. Установяват се аргументите за настъпилата гибел. 

Пенсионерът изчезна на 18 септември. Последната връзка с него била в 20.30 часа. Тогава бил в региона на село Моминско.  Ангел се е придвижил с автомобил, който е открит празен на идващия ден. Доброволци го издирваха няколко дни, като обходиха километри, само че без резултат. 

Дъщеря му също заяви в обществените мрежи, че Ангел е открит мъртъв. По думите й, тялото било на 3 километра от изоставената кола.

" Това е регион, който преди беше претърсван неведнъж от доброволци, полицейски кучета и водолази. Трупът е открит на 11-ия ден. Към Ангел в същия ден е отправена опасност за гибел от човек, който го е заплашвал в течение на 15 години и против него са подадени стотици тъжби в прокуратурата, по които не са подхванати никакви ограничения ", твърди тя. И продължава: " Същото лице преди няколко месеца е нанесло нечовечен побой над Ангел и му се е заканил, че ще го унищожи и най-вероятно е извършил заканата си. В случая става въпрос за безучастие на прокуратурата, съчетано с възприятие на безотговорност у похитителя. В цялостен град се приказва, че тази омраза е довела до съдбовния край. Разследването по случая продължава и се надявам да спечелва истината ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР