Откриха телата на 28-годишния Божидар и 5-годишния му син Ангел

...
Откриха телата на 28-годишния Божидар и 5-годишния му син Ангел
Коментари Харесай

Откриха телата на изчезналите баща и 5-годишния му син в язовир Копринка

Откриха телата на 28-годишния Божидар и 5-годишния му наследник Ангел от казанлъшкото село Копринка, които изчезнаха безследно на 5 март т.г., заяви Kazanlak.Com.

 28 дни без диря от изчезналите татко и 5-годишния му наследник Виж още

Труповете на мъжа и момченцето са открити в лек автомобил, потънал под водата в един от ръкавите на язовир " Копринка ". Потъналата кола е видяна от почиващи край водоема. Те са подали сигнал на тел. 112.

На място са изпратени екипи на полицията и водолази, които са помогнали за изваждането на автомобила. Предстои аутопсия, която ще покаже повода за гибелта на бащата и сина.

За последно двамата са били забелязани до магазин в село Копринка към 19 часа на 5 март, след което са изчезнали. Били са с автомобил " Мерцедес " без регистрационни табели. По информация от близки бащата и синът са отишли до магазина, с цел да напазаруват и да почерпят майсторите, които правили ремонт у тях.

" Няма никаква причина да изчезнат. Бяхме у дома, когато мъжът ми сподели, че отива до магазина. Не сме се карали въобще. Чакаме да се върнат живи и здрави, апелирам ви се, помогнете ни ", сподели през сълзи тогава брачната половинка на Божидар - Джеврие.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР