Откриха мъртъв тираджия от Родопите в кабината на камиона му

...
Откриха мъртъв тираджия от Родопите в кабината на камиона му
Коментари Харесай

Тираджията Зюлфи от Рудозем тръгна на курс към Турция и му се случи най-лошото

Откриха мъртъв камионджия от Родопите в кабината на камиона му в двора на строителна компания в турския град Малкара. 62-годишния Зюлфи Емирски е бил открит през вчерашния ден сутринта, от представител на локалната компания, когато се опитал да го разсъни, написа Трафик нюз бг.

Кабината била заключена. Започнал да вика, само че от вътре нямало никаква реакция. Тогава алармирал полицията. На място пристигнали и пожарникари и медицински екип. Вътре бил открит трупът на лидера.

Тялото е превозено за аутопсия в Истанбул, оповестяват осведомителните организации в Южната ни съседка. Мъжът е от Рудозем и живее в кв. " Койнарци ", а камионът който управлявал също е бил със Смолянска регистрация и превозвал дървен материал, съобщи Дарик.

„ За страдание и до мен доближи тази информация, само че не знам повече детайлности “, разяснява кметът на община Рудозем Румен Пехливанов. Градоначалникът се опитал да се свърже с околните на умрелия, само че на този стадий мобилните им телефони не дават отговор, като се допуска, че те са отпътували за Турция и няма връзка с тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР