Откраднат живот Владо Карамазов и Петър Милошев отново на снимачната

...
Откраднат живот Владо Карамазов и Петър Милошев отново на снимачната
Коментари Харесай

Владо Карамазов и Петър Милошев отново на снимачната площадка

Откраднат живот Владо Карамазов и Петър Милошев още веднъж на снимачната площадка Критични моменти и етични проблеми в новите епизоди на хитовия медицински сериал  Александра Грамова 29 октомври 2019, 16:34
„ Доктор Карагьозов и синът му – Пепе, се завръщат с огромна драма, която ще тече до края на сезона. През цялото време ще се пробват да я разрешат и няма да има време нито за обич, нито за работа. За екипът към този момент е предходна по-голямата част от фотосите на осми сезон, а ние с Петър се показваме на снимачната площадка свежи и отпочинали! “, пошегува се Владо Карамазов пред камерата на "Здравей, България ". Двамата с Петър Милошев още веднъж ще влязат в функциите на татко и наследник, представяйки още една страна на кръвните връзки и провокациите, пред които се изправят героите. Петър призна, че доста от приятелите от сериала са му липсвали, а екранният му сътрудник – Владо Карамазов, го похвали, че постоянно учи по-бързо текстовете от самия него.

Трусове в връзките на лекарския екип ще доведат до сериозно положение на един от героите, а специалността на различен ще бъде сложена под въпрос. Доктор Василев и лекар Генадиев ще открият, че Евгения се е свързала с човек от далечното минало, а срещата ще провокира конфликт сред двамата. Доктор Тасев ще даде шофьорски урок на Мирослава, а обстановката ще излезе отвън надзор с неразбираеми последици. В заплетените връзки ще се включи и лекар Чилингирова, която ще се опита да научи повече за персоналните връзки на лекар Тасев. Доктор Хинова и доцент Мазов ще замислят възмездие на професор Гочева, привличайки на своя страна лекар Атанасова.

Как ще приключи проектът им за реванш? Какво ще се случи сред Мирослава и лекар Тасев? – феновете ще научат в новите епизоди на „ Открданат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР