Откраднат живот Новият лекар в Откраднат живот“: млад, красив и

...
Откраднат живот Новият лекар в Откраднат живот“: млад, красив и
Коментари Харесай

Новият лекар в „Откраднат живот“: млад, красив и талантлив

Откраднат живот Новият доктор в „ Откраднат живот “: млад, хубав и надарен Отскоро виждаме Филип Буков в ролята на лекар Хаджихристев в „ Откраднат живот: Системата “  Александра Грамова 20 март 2020, 09:32  Новият доктор в „ Откраднат живот “: млад, хубав и надарен Източник: Красена Ангелова/ NOVA
Срещаме се с Филип Буков, който неотдавна виждаме в ролята на лекар Хаджихристев в „ Откраднат живот: Системата “. Ако той е горделив, самонадеян и даже нахален, Филип е ухилен – филисоф по душа и обучение, буен почитател на моторите и артист по предопределение. Дали двамата с лекар Хаджихристев въпреки всичко имат допирни точки? Предстои да научим в идващите редове.

Здравейте, Филип. От скоро феновете имат опция да Ви гледат в ролята на лекар Хаджихристев в „ Откраднат живот: Системата “. Ще се радваме да ни разкажете повече за този облик, само че дано стартираме през цялото време J Разкажете ни повече за Вас.
 Филип Буков
Здравейте! Както към този момент знаете се споделям Филп Буков и съм от София. Преди да стартира да изучавам актьорство в класа на проф. Стефан Данаилов, учих три години философия в СУ, и таман, когато трябваше да запиша четвърта, последна година, бях признат в НАТФИЗ. Едно от най-големите провокации беше точно кандидатстването ми в академията. Влезнах в нея от третия път, а предходните два ме късаха на последния кръг. Странно, само че когато кандидатсвах при Мастера бях признат с най-голям триумф измежду мъжете. Всъщност, бях решил, че това е последният път, когато аплайвам, и в случай че не бъда признат се отхвърлям от тази си фантазия, само че ето, че се сбъдна. Това беше, може би първият път, когато разбрах, че в живота някои неща не се случват инцидентно. Към днешна дата не скърбя, че са ме късали два пъти и че точно Ламбо ме одобри! Това в действителност е огромен късмет! Преди това съм учил в класическата гимнация (НГДЕК), до момента в който към момента шеф беше госпожа Гергина Тончева. Освен аткьорството в моя живот попадат доста други занимания и те са не по-малко значими от него. Цял живот спортът е бил част от мен. Двата спорта, които съм практикувал най-интензивно и съм се състезавал са били сноуборд и бокс. Към днешна дата упражнявам, планинско колоездене, сноукайт, кайтсърф и не преставам с бокса и сноуборда, когато имам време. Често вземам участие и на надпревари като фен, тъй като спортният хъс и дух, не ми разрешават да упражнявам каквото и било на просто любителски принцип. Винаги има нещо, което ме кара да се съревеновавам с останалите. Също по този начин съм разпален и по моторните спортове. Имам два мотора, а и обичам да карам коли на писта. Освен това от една година съм част от каскадьорската група към НСА, като това лято възнамерявам и да стартира тренировки/обучение по майсторско притежаване на мотоциклет и каскади.

Обичате моторите – от по кое време стартира тази пристрастеност?

Страстта ми към мотори нямам спомен по кое време стартира. Аз постоянно доста съм обичал да карам колело и от дете съм на две колела. Може би, първият ми допир с мотоциклетизма беше през 2002-3-4 година, когато бях на море с нашите в Лозенец и там се срещнах с Ангел Караньотов, който обикалаше с един дребен кросов мотор и точно той ме научи по какъв начин се кара моторче. По-късно с него бяхме съученици в 12то Соу „ Цар Иван Асен “ и тематиката мотори постоянно ме е вълнувала. Обикновено връстниците се загледаха по спортни коли, а аз точех лиги по моторите. Аз до ден сегашен нямам кола, само че имам два мотора и считам да си купя трети, който да приготвя за каскади, защото желая да се развия и в тази област.

Завършили сте клас на Стефан Данаилов. С какво ще запомните този интервал?

Аз в действителност съм последна година студент в класа на проф. Стефан Данаилов, тъй че този интервал за мен към момента не е минало. Бих могъл да кажа с какво ще запомня професора. Един доста добър, великодушен и огромен човек. Помагаше на всички, без значение дали са сегашни или някогашни студенти. За огромно благополучие имах опцията да съм от последния му клас. Да съм от последните хора, които могат да се допрян до неговия гений. Бях до последно с него, даже аз бях единият студент, който беше с него при настаняването и престоя му във ВМА. Силно се надявам през тези четири години, в които бях част от неговия живот, да не съм го разочаровал и да съм съдействал за това той да се усеща по-добре, измежду нас младите.
 Филип Буков
Кой е лекар Хаджихристев? Коя част се разграничава най-силно от Филип Буков?

Д-р Хаджихристев е млад, целенасочен, подготвен непременно и на моменти безсрамен и безочлив, с цел да реализира това, което си е наумил. Търпят го обаче, тъй като е доста добър в това, което прави и той го знае доста добре. Иначе не би си разрешил това самочувствие и държание. Най-силно ме разграничава от персонажа е, че аз в никакъв случай не върша нищо непременно. Готов съм да положа оптимални старания, да жертвам доста, само че в никакъв случай не бих злепоставил някого. Самият аз постоянно върша взаимни отстъпки и жертви със себе си, в името на това други да са по-добре.

Ако имахте опция да дадете другарски съвет на Хаджихристев, какво бихте му споделили?

Да продължава да е все по този начин твърдоглав, непрекъснат и да поема опасности. Но, въпреки всичко да се вслушва в препоръките на по-опитните лекари и да не бъде подобен гъз с доктор Огнянова. Да даде късмет на професионалните им взаимоотношения, тъй като могат да са страховит тандем.

Системата от взаимоотношения или здравната система ще повлияят най-силно на героя?

Аз си мисля, че той е прекомерно млад, с цел да усети здравната система, която има толкоз доста пропуски. Прекалено е фокусиран в личното си развиване. А колкото и да е зле системата, в случай че един човек работи в посока на това да се развие като незаместим експерт, то системата ще се съобрази с него, а не той с нея. По-скоро, това което ще го пречупи са връзките сред сътрудниците и той да разбере, че нещата не са единствено черно и бяло.

Кой беше първият човек, с който се срещнахте на снимачната площадка на „ Откраднат живот “?

Диана Димитрова. Прекрасна във всяко едно отношение! На нея дължа доста!

Ще намерят ли успокоение връзките на Хаджихристев и лекар Огнянова или ще ескалират?

Силно се надявам да намерят допирни точки и връзките да се възстановяват, тъй като това ще бъде от изгода и на двама им. Както в професионален, по този начин и в персонален проект.

В подтекста на медицинския сериал и действителността – какво е Вашето отношение към вируса, който блокира света? Кога суматохата ни разсънва и по кое време стартира да ни убива?

Аз мисля, че се основава непотребна суматоха у хората. Вероятно е интрига, само че за мен това е икономическа офанзива, а не здравна опасност за човечеството. 21ви век сме, медицината е толкоз напреднала, че нямам доверие да няма лек против която и да е болест. Нека хората се съобразят с рекомендациите на международната здравна организция, само че и да не не помнят, че стопанската система срине ли се, то няма да има пари за лекуване. Моите терзания са единствено и само в стопански аспект. Вирусът надалеч не е толкоз заплашителен, колкото ни плашат.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Александра Грамова Филип Буков
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР