Откакто участва в риалити шоуто ВИП Брадър преди две години,

...
Откакто участва в риалити шоуто ВИП Брадър преди две години,
Коментари Харесай

Лудия репортер печели отлично, подари кола на жена си

Откакто взе участие в риалити шоуто „ ВИП Брадър ” преди две години, Даниел Петканов се замогна. Лудия кореспондент печели сносно от реклами в интернет и бързо се трансформира в един от най-популярните инстаграм инфлуенсъри в страната, научи HotArena. Почти всяка обява на младия татко в обществената мрежа му носи тлъсти пачки в банковата сметка, а неотдавна стана ясно, че му следва и още един сериозен работен ангажимент – наесен ще бъде водещ на „ България търси гений ” в тандем със Сашо Кадиев.

Запознати издават, че Петканов се договорил с Би Ти Ви за стабилен хонорар и към този момент прибрал половината от него. Малко откакто получил паричния превод, той решил да изненада половинката си Алекс със безценен подарък. Манекенката от Благоевград се похвали, че брачният партньор й я е зарадвал с бляскав автомобил на стойност 50 бона. Той даже персонализирал колата, поставяйки върху нея надпис „ Аз обичам Александра ”.  „ Няма да повярвате какво ми подари Даниел! Съвместният ми живот с него ме е научил да чакам непредвиденото във всеки един миг, само че този път ме изненада грубо, признавам си! От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше загадъчен, отсъстваше без причина, а като ми сподели,че има изненада за мен, чаках да ми докара някоя държанка, само че не и кола. Всичките мерки и метода, по който ми я сервира, бяха супер впечатляващи и тъкмо в негов стил- занимателни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкоз пъстър, забавен и прочувствен! ”,  написа госпожа Петканов в персоналния си профил в инстаграм.

Риалити звездата твърди, че е разкрила сродна душа в лицето на брачна половинка си, по тази причина е подготвена да роди още едно дете от него в най-скоро време. Тя даде живот на сина си Габриел едвам преди 5 месеца, само че към този момент съществено се замисля за втори правоприемник. Александра и  Даниел признават, че желаят огромно семейство и нямат самообладание да се снабдят с друго бебе. Те дори почнали работа по въпроса, само че по думите им било божа работа по кое време тъкмо ще се случи.
„ Планирали сме децата ни да бъдат с дребна разлика във възрастта ”, изяснява хубавицата. И добавя, че с появяването на дребния Габриел имала своите сложни моменти, само че към този момент се съвзела от следродилната меланхолия и се чувствала добре. „ Много млади майки минават през сходно положение. За благополучие, аз имах поддръжката на околните си и сполучливо се оправих с тревожните мисли ”, раказва манекенката.
Днес младите родители са признателни, че предаването „ ВИП Брадър ” ги събра, тъй като другояче едва ли щели да възкресят любовта си. „ Ако преди време ми бяха споделили, че ще се омъжа за него, несъмнено щях да се изсмея. Така се стекоха събитията, че в този момент сме дружно и се зарадваме на сина си. Няма по какъв начин да съм по-щастлива!, безапелационна е Александра.

Хонорарът си от риалити шоуто влюбените вложиха в общ дом, намиращ се наоколо до столицата. Всеки ден пътуват до София по работа, само че настояват, че това не ги натоварва. Близостта до природата и спокойният живот отвън огромния град им работил стимулиращо и ги зареждал с сила за нови инициативи, написа `Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР