Откакто тенденциите с гримирането навлязоха толкова много и в най-различни

...
Откакто тенденциите с гримирането навлязоха толкова много и в най-различни
Коментари Харесай

Как можем да имаме чипо носле като на Disney принцеса само с помощта на гримове

Откакто трендовете с гримирането навлязоха толкоз доста и в най-различни посоки, към този момент не е належащо да прибягвате до еластичен хирург, в случай че не харесвате дадена част от себе си. Например в случай че не харесвате носа си и желаете той да е по-тесен, по-чип, по-прав, генерално – по-малък, разберете по какъв начин единствено с малко грим и верните техники можете да се сдобиете с чипо носле като на Disney принцеса.

Единственото нещо, което е хубаво да имате върху лицето си е декор дьо загар. Приемете, че стартирате да рисувате на чисто платно, непосредствено върху носа.

Ако желаете стеснен, прав нос, би трябвало да прокарате две успоредни линии от двете страни на носа. Колкото по-близки са линиите, толкоз по-тънък ще наподобява носа. Респективно, в случай че имате доста тъничък нос и желаете да наподобява по-широк, линиите би трябвало да са по-раздалечени.

Ако пък желаете носът да наподобява по-къс, би трябвало да се сложи сянка изпод – тъкмо сред двете ноздри.

След това поставяте ярък коректор с тънка линия по продължение на носа. Така оптически наподобява още по-тъничък. Освен това би трябвало да се сложи и ярък коректор и в профил на носа, изсветлявайки по едно и също време с това и зоната под очите. Но не прекалявайте с продукта там.

И в действителност каква е тайната на чипото и вирнато носле – в случай че желаете да е тъкмо такова, слагаме една тънка линия малко над върха му.

Време е за доста хубаво преливане с навлажнен бюти блендер или пък с четка – както ви е по-удобно.

Следва фиксирането на продуктите надлежно с прахообразни тъмни и светли пудри.

И за лукс – поставете една дребна точка хайлайтър навръх връхчето, с цел да акцентирате още повече върху чипото носле, с което се сдобихте преди малко.

А ето я и огромната неточност, която вършат множеството дами. Оставят „ ситуацията” по този начин. Но в случай че контурираме единствено носа и нито една друга зона по лицето, той безусловно ще наподобява като замърсен и замърсен. За да създадете цялостна дълбочина и цвят, нужно е най-малко да минете с бронзова пудра по периферията на лицето. Поставете тъмна сянка под скулата, под челюстта. А с четката, с която сте нанесли бронзанта, можете да минете напълно леко и по-нослето, с цел да допрелеете цветовете и всичко да се слее добре. И несъмнено малко хайлайтър по най-изпъкналите зони на лицето.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР