Откакто обяви удивителната новина, че ще става майка за втори

...
Откакто обяви удивителната новина, че ще става майка за втори
Коментари Харесай

Татко мечта: Докато Риана сияе на сцената Оскарите, A$AP Rocky я гледа от публиката с възхищение

Откакто разгласи удивителната вест, че ще става майка за повторно единствено в границите на една година, Риана сияе и пее по най-големите събития на годината. За пръв път през 2023-та я видяхме на полувремето на " Супербоул ", където тя сподели бременното си коремче, а нощес безусловно сияеше на сцената на премиите " Оскар ".

Макар и да наподобява в напреднала бременност, Риана пее онлайн, а визията ѝ е безупречно секси. На церемонията тя беше облечена в транспарантен провокативен тоалет, от който прелестите ѝ безусловно преливаха, а обичаният ѝ A$AP Rocky като се изключи че беше неразделно до нея на аления килим, я поддържаше бурно в публиката. И можем да кажем без подозрение, че той е най-големият ѝ почитател. 

 Риана

По всичко проличава, че рапърът е горделив с половинката си и когато стартира нейното осъществяване на Оскарите, повдигна чашата си с шампанско, тъй като неговият празник стартира сега, в който Риана излезе на сцената.

Барбадоската хубавица беше заложила на транспарантен черен тоалет - черен сутиен и прозрачен топ с доста диаманти. Визията ѝ беше приключена от блестящ, черен необятен панталон, още веднъж с украшения и черни кожени ръкавици до лактите. С две думи - типичната смела и дръзка Риана. 

 Риана

И до момента в който евентуално доста мъже не биха позволили половинките им да зашеметяват света с сходна провокативна визия, A$AP Rocky наподобява повече от благополучен да има достойнството да бъде бащата на децата ѝ. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР