Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на Ку-ку

...
Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на Ку-ку
Коментари Харесай

Какво се случва с Цветелина Грахич? Съблича се гола, за да привлече внимание

Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, някогашната беквокалистка на „ Ку-ку бенд ” Цветелина Грахич потъна в забвение.

Босненката имаше упоритости да гради независима кариера, само че без поддръжката на Дългия, проектите й останаха неосъществени. Певицата обмисляше да пусне своя ария, която сама определяше като „ доста мощна балада ”, само че до този миг не сме чули нищо ново от нея.

Като опит да подсети за себе си , Грахич  публикува няколко голи фотоси в обществената мрежа, само че като че ли не съумя да провокира упования интерес. Малкото й останали правилни почитатели се вълнуват повече от диетата, с която е свалила 20 кг, само че не и от творчеството й. Поканите на босненката за участия се броят на пръстите на едната ръка, а ползата към нея секна още след раздялата й с „ Ку-ку бенд ”.

Говори се, че  Цветелина  трудно приемала краха в кариерата си и само приятелят й Кристиян Шаламанов успявал да я измъкне от прочувствената дупка. Ексцентричната изпълнителката пафкала по 2 кутии цигари дневно и напълно спряла да се храни, с което много разтревожила околните си.

Майка й, която живее в Австрия и следи живота на щерка си отдалеко, звъняла по няколко пъти дневно, с цел да й припомня да яде. Възрастната жена безусловно побеляла от терзание, че  Цвети  си е докарала съществени здравословни проблеми и упорствала певицата да отиде на доктор, с цел да се прегледа. Грахич обаче изпадала в смут единствено като чуе за доктори и лъжела роднините си, че се усеща добре, написа „Уикенд“.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР