Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на Ку-ку

...
Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на Ку-ку
Коментари Харесай

Изгонили Грахич от екипа на Слави заради Невена Цонева?

Откакто напусна екипа на Слави Трифонов, някогашната беквокалистка на „ Ку-ку бенд “ Цветелина Грахич потъна в забвение. Босненката имаше упоритости да гради независима кариера, само че без поддръжката на Дългия, проектите й останаха неосъществени. Тя пусна няколко песни, но те не съумяха да се трансфорат в шлагери. Изпълнителката показа в ефира на Нова тв, че цели 4 години е била в тежка меланхолия. Едва неотдавна е съумяла да си стъпи на краката и да продължи напред.

Цветелина разкри, че отношенията й с „ Ку-ку бенд “ не са завършили по взаимно единодушие, а е била безогледно уволнена. Тя твърди, че по този начин и не е схванала за какво се е стигнало до отстраняването й.

„ Имахме концерт и обърках две изречения от песента „ Притури се планината “. След това Евгени Димитров-Маестрото пристигна при мен и ми заяви, че се разделяме. Голямото овикване стартира, а грешката ми не беше съдбовна, тъй като още на сцената се усетих и се поправих “, описа Грахич със сълзи на очи. И добави, че надали единствено това е повода за нейното уволняване. Тя счита, че от управлението са употребявали дребното неразбирателство като мотив да я махнат. По думите й Слави нямал отношение към уволнението й. Грахич загатна, че решението е било взето от Маестрото, само че в действителност различен човек е направил интригата.

Според източник на „ Уикенд “, Грахич е била освободена по гледище на Венелин Венков, който пък след това набута жена си Невена Цонева за беквокалистка на нейно място. Маестрото, който му е непосредствен другар, не възразил. Финалното решение взел Слави Трифонов. Той подкрепил Маестрото и Венко и разпоредил: „ Тази да изчезва незабавно! “

Това, което Цветелина Грахич не показа в изявлението си пред Мондьо обаче е, че няколко пъти си е разрешила да закъснее на подготовки за шоуто, което в никакъв случай не се толерирало в екипа на Слави Трифонов. Иначе надарената босненка постоянно идвала и пияна на участията на бенда, което вбесило и Дългия, и Маестрото. Няколко месеца преди да изхвърчи от оркестъра, Евгени Димитров провел диалог с нея и настоял тя да бъде по-сериозна и виновна и в никакъв случай да не закъснява.

Проблем били и злоупотребите й с алкохол, които били обществена загадка в тези години. Почти всеки ден Цветелина се явявала „ на градус “ и недоспала. Именно по тази причина и музикантите побеснели, когато тя объркала текста на песента „ Притури се планината “. „ Ти отново си била пияна и дрогирана, несъмнено по тази причина не можеш един текст да запомниш “, крещял й Маестрото след злощастния концерт, който се оказва и финален в кариерата й с „ Ку-ку бенд “.

„ Винаги съм мислела, че сама си избрала да си тръгнеш. Бъди смела и не спирай да пееш! “, поддържат я музикални почитатели в обществената мрежа.

След раздялата си с „ Ку-ку бенд “ босненката изпаднала в доста тежка меланхолия, която траяла 4 години. Всяка нощ си лягала със сълзи на очи и не знаела какво да прави с живота си. Опитала се да продължи кариерата си като независим реализатор и подписала контракт с продуцента Николай Пашев, който продуцираше и трагично починалия Денис Теофиков. Грахич показа, че шефът й се държал извънредно с всичките й сътрудници. С нея бил по-умерен, само че все пак, ползите им се разминали. Обикновено продуцентът крещял по артистите, обиждал ги, забранявал им даже да се снимат с почитатели.

„ Пашев за мен е един идеалист, има прекомерно огромни упоритости, които няма по какъв начин да се осъществят в България “, разяснява Цветелина. Именно поради грубото отношение на Николай тя прекратила контракта си с него.

„ Зад бунтарската ми визия и всички татуировки в действителност стои една естествена, ранима и свободна жена, която доста малко хора познават такава, каквато е. Аз съм актьор и няма по какъв начин са демонстрирам всичко от персоналния си живот, само че в този момент се осмелих да покажа малко повече “, откровена е някогашната беквокалистка на „ Ку-ку бенд “.

Ако не друго, то най-малко здравето й към този момент е устойчиво. защото е съумяла да пребори анорексията, която я измъчваше дълго време. Неотдавна Цветелина имаше тип на торба с кокали, бузите й бяха хлътнали, а тялото й – изпито, само че подобрението й към този момент е налице.

След неприятната разлъка с „ Шоуто на Слави “ изпълнителката отслабна фрапантно поради напрежението и проблемите с кариерата. Когато стартира да се изявява по малкия екран, тя беше пухкаво и усмихнато момиче, само че след това доближи сериозните 40 кг. Запознати издават, че пафкала по две кутии цигари дневно и напълно спряла да се храни, с което доста разтревожила околните си. Майка й дори упорствала да отидат дружно на доктор, но певицата изпадала в смут единствено като чуе за доктори. Тя лъжела роднините си, че се чувствала добре и отказвала да посети експерт.

Единствено приятелят й Кристиян Шаламанов съумял да я измъкне от прочувствената дупка. С него са дружно от 10 години и той постоянно е бил най-голямата й поддръжка. Благодарение на него почнала да яде обикновено и достигнала здравословната норма от 52 кг. Грахич положила доста труд и огромни старания, с цел да преодолее хранителното си разстройство, тъй като осъзнала, че изходът може и да е съдбовен.

За гаджето на певицата се знае, че е от ромски генезис и е музикант като нея. Всъщност, точно връзката й с него почнала доста да нервира сътрудниците й от „ Ку-ку бенд “. „ Какво правиш с този ром? Той ще те завлече на дъното “, споделил й безогледно един от шефовете на бенда. През цялото време Грахич била засипвана с обиди от останалите музиканти, които в лицето й я наричали „ циганската младоженка “. Цветелина признава, че любовта й с надарения ром е една от аргументите сред нея и „ Ку-ку бенд “ да припламнат първите по-остри искри на напрежение.

Двамата с Кристиян се сгодиха преди няколко години, само че към момента не са насрочили дата за сватбата. Певицата споделя, че доста желае деца и сигурно ще подписа цивилен брак с обичания си, само че не желае огромни тържества с доста посетители. „ Баща ми е мохамеданин и също държи да пребивавам в брак с колегата си “, показа татуираната изпълнителка. Признава обаче, че няма да направи огромна женитба. „ То нямаме и доста другари, множеството хора се отдръпнаха от мен “, усмихва се тъжно Грахич.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР