Oткакто мина 40-те, Мария Игнатова започна да прекалява с корекциите

...
Oткакто мина 40-те, Мария Игнатова започна да прекалява с корекциите
Коментари Харесай

Mария Игнатова започна да прекалява с корекциите по лицето си

Oткакто мина 40-те, Мария Игнатова стартира да прекалява с корекциите по лицето си. Актрисата и водеща е наблъскала скулите си с филъри, челото си с ботокс, попълвала е и устните си. Това проличава изключително на фотосите ѝ в непосредствен проект.,,Заприличала е на Муки! ", разясняват почитатели на звездата в обществената мрежа, написа " Уикенд ".

Чаровната русокоска постоянно е била суетна, само че в последно време напълно се е поддала на манията да се боцка с дермални филъри и естественият резултат се е изгубил. Вече много си проличава, че постоянно се възползва от услугите на естетичната дерматология. Освен на инжекциите с хиалуронова киселина Игнатова залага и на ботокса в битката с бръчките.

Тя се доверява на добре познатия ботулинов токсин, който блокира мимиките, най-много върху челото и региона към очите - така наречен „ патешки крайник ". Вследствие на това обаче лицето ѝ наподобява необичайно подпухнало и обездвижено.

Водещата към този момент не се изявява в ефир, само че се старае да се подмладява за брачна половинка си Ивайло Нойзи Цветков. Откакто не е на екран, тя е станала доста дейна в обществената мрежа и постоянно пуска фотоси от просторния двор на къщата, в която живее с мъжа си. Крехката русокоска демонстрира по какъв начин тренира, по какъв начин пие кафе и по какъв начин се грижи за цветята си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР