Откакто дойдохте, всички изнемогват. Това каза по адрес на четворната

...
Откакто дойдохте, всички изнемогват. Това каза по адрес на четворната
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Рамадан Аталай закова новите управляващи: Откакто дойдохте, всички изнемогват

Откакто дойдохте, всички изнемогват. Това сподели по адрес на четворната коалиция време на съвещанието на енергийната комисия в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай.

Повод за изявлението му стана разногласието към това дали храмове, църкви, манастири, джамии и синагоги, да могат да излязат на свободния пазар на електрическа енергия, с цел да не страдат от баснословните цени на тока през последните месеци.

“Откакто дойдохте, всички изнемогват, само че не го разбирате “, засече ги националният представител.

По-рано по време на полемиката в енергийната комисия Аталай разкритикува ръководещите и за решението им да оставят КЕВР без правист и икономист. Той предизвести болшинството, че Комисията за енергийно и водно контролиране в никакъв случай не е оставяла без тези две основни фигури.
свързани новини16319преди 1 часа
“Наложихте един мораториум, чудите се по какъв начин да излезете в този момент. Не тежите. Бързате да назначите всякакви Щоновски, Маккензита и други родственици. Кой от тези двамата Белобрадов, Белобратов, кой ще дава отговор единствено за енергетиката? “, обърна се към болшинството Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР