Откакто дистанционната работа се наложи като друг начин за ефективно

...
Откакто дистанционната работа се наложи като друг начин за ефективно
Коментари Харесай

Японските компании плащат допълнително, за да убедят служителите си да се върнат в офиса

Откакто отдалечената работа се наложи като различен метод за дейно осъществяване на работните задания, фирмите срещнаха доста компликации при обясняването и убеждаването на чиновниците си в преимуществата на връщането в офиса. Някои го постановиха непосредствено, заплашвайки да уволнят тези, които откажат, други избраха по-постепенно и в съгласие връщане, насърчавайки хибридна работа (комбиниране на работа в офиса с работа от дома), до момента в който други са решили да изберат 100% отдалечена работа, предава eleconomista.es. 

Като общо предписание има малко компании, които са избрали да задържат всичките си чиновници вкъщи, и въпреки че една от главните аргументи да се върнат в офисите е да оправдаят разноските на компанията и да създадат наема им доходоносен, това не е единствената причина.

В Япония няколко компании към този момент приканват чиновниците си да се върнат в офиса, и както показва Nikkei Asia, въпросът е да защитят чиновниците си, изправени пред един от най-сериозните проблеми в нашето общество през днешния ден - психичното здраве.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР