Откажете се от всички важни дела. Да не се започва

...
Откажете се от всички важни дела. Да не се започва
Коментари Харесай

Астролог съветва: Не пожелавайте зло на никого

Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Ден за усамотение, за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Полезно е да се медитира, да се четат мантри. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за през днешния ден.

“Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди. Добре е да се заемете с подготвяне на билкови отвари и медикаменти, само че те не би трябвало да се употребяват в този момент “, показва тя.

“Това е ден на борба със злото. По чувствата на тялото през днешния ден може да се съди за положението на човешката душа. Според слънчевият календар, в случай че през днешния ден усещате някаква тежест, това е обикновено, само че в случай че усещате лекост и напредък на силите, това може да свидетелства, че ви изкушават злите сили да извършите нещо не както би трябвало “, предизвестява гадателката.
свързани новини7624на 11.11.2021
“В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Не се предлага да се осквернява земята, само че може да се работи с нея. Не би трябвало да се пожелава зло на никого. Да не се убиват животни. Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Не се предлага да се гълтат таблетки в огромни количества и да се стартира съществено лекуване. По опция да се отсрочат и интервенциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Дори половите контакти са неподходящи “, споделя още Пенчева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР