Отиват на профилактичен преглед хора от фирми. Впоследствие са отчетени

...
Отиват на профилактичен преглед хора от фирми. Впоследствие са отчетени
Коментари Харесай

Миролюба Бенатова разказа за далавера за стотици хиляди в Правителствена болница в Лозенец

Отиват на профилактичен обзор хора от компании. Впоследствие са регистрирани с ямболия на долните крака, само че не е за интервенция. Но тези хора са доста млади. Здравната каса не обръща внимание по какъв начин идват информации с идентична диагноза, а може би няма и леглова база. В здравната каса не обърнали внимание. Това описа журналистката Миролюба Бенатова за източването на хиляди в болница ”Лозенец ”.
Говорех с близо 40 души. Те ми споделяха, че получили предложение от работодателя, който получил предложение от застрахователя, а той от болничното заведение и си вършат проучвания в болничното заведение. И те споделиха, че не са лежали в болница, а са били на профилактичен обзор, изясни тя в " почтено казано с Люба Кулезич " по

Повечето хора споделиха, че не желаят да си имат проблеми и не желаят да се демонстрират по малкия екран. Едно-единствено младо момиче се съгласи и сподели, че ще пусне тъжба в здравната каса, сподели още Бенатова.

От инспекцията се вадят 66 души, тъй че случаите да не са 100, а 38, уточни тя обстоятелствата за източване на Правителствена болница.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР