Отиващата си година не беше лесна за много италианци. Според

...
Отиващата си година не беше лесна за много италианци. Според
Коментари Харесай

Италианците не се отказват от празниците и пазаруването

Отиващата си година не беше лесна за доста италианци. Според последни изследвания, половината от тях са съществено обезпокоени от войната в Газа, също така трябваше да се оправят с високата инфлация. Но даже да изпитват неустановеност по отношение на вероятностите на 2024 г, те намират време за празнично извършване на покупки.

Беше сложна година на всички фронтове. Притеснени сме от тези войни, загрижени сме за благосъстоянието на страната. Цялата обстановка ни се отрази, само че не би трябвало да губим вяра. Нека Новата година донесе повече мир в света, споделя жителка на Рим.

Надявам се и двата спора да приключат. Въпреки че Коледа е да се почувстваме радостни, не трябва да забравяме за тези, които имат финансови усложнения и не могат да свързват двата края, показва мъж.

Улиците на Рим са цялостни както нормално по това време на годината – както с локални, по този начин и с задгранични туристи.

Въпреки всичко, наподобява, че италианците не са подготвени да се откажат от почивката си изключително в празничния интервал. Според последни данни, ваканционните резервации сред края на 2023-та и началото на 2024 г са се нараснали с съвсем 15% спрямо миналата година. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР