Отиде си Стефан Попов. Човекът, който можеше гордо да каже

...
Отиде си Стефан Попов. Човекът, който можеше гордо да каже
Коментари Харесай

Да си спомним за Стефан Попов - създателят на Рефан България

Отиде си Стефан Попов. Човекът, който можеше гордо да каже от кое място му е първият милион. От работа, от късмет и от невероятната си заложба на парфюмерист. Човекът, който сътвори най-хубавата българска парфюмерийна компания Рефан България ООД се спомина в борба. От 10 години той беше отписан от множеството лекари: интервенция след интервенция, химиотерапия след радиотерапия... Да, мъчно му беше в последните месеци да отиде до фабриката, само че в случай че някой се съмнява в това, кой правеше нещата в Рефан, значи просто не е от хората, които познаваха Стефан Попов.

Знам, че моят другар е от хората, които са уверени, че със земния път нещата не свършват. Ако е по този начин, а той беше уверен в това, значи там, накъдето е тръгнал, доста им би трябвало някой с доста кураж и някой с необикновено възприятие за хармония.

Прочее, дано ангелите се стягат за работа. Духът на Стефан Попов е инфекциозен. И в случай че някой от небесните въпреки всичко нещо го домързява - дано да си ни го върне. Тук постоянно имаме потребност от него.

Политическа партия. Ден, преди да потегли, Стефан Попов остави подарък. На Стефанов ден още една мраморна чешма в Родопите даде вода и хладина на жадните. Моят другар ни сподели даже по какъв начин почтено се отива от този свят: стисна зъби и държа капчицата живот, до момента в който водата от Стефановата чешма потече. Свърши си работата и потегли.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР