Отиде си американският актьор Моузес Моузли, предаде ЮПИ, като цитира

...
Отиде си американският актьор Моузес Моузли, предаде ЮПИ, като цитира
Коментари Харесай

Откриха мъртъв актьора от Живите мъртви Моузес Моузли

Отиде си американският артист Моузес Моузли , съобщи Юнайтед прес интеренешънъл, като цитира неговия управител.

31-годишният артист, прочут с функциите си в " Живите мъртви ", " Пазители ", " Игрите на глада: Въпламеняване " е открит мъртъв в щата Джорджия .

actor dies at 31
— India Today Showbiz (@Showbiz_IT)
Според уеб страницата TMZ гибелта на Моузес Моузли е настъпила вследствие на рана от огнестрелно оръжие. Основната версия на проверяващите е, че става въпрос за самоубийство.

Тялото на артиста е намерено предходната седмица в Стокбридж , щата Джорджия , откакто фамилията му го оповестило за липсващ. Няколко дни роднините не успявали да открият контакт с него.

The Walking Dead actor Moses J. Moseley has died, aged 31, after going missing last week.
— IGN (@IGN)
" Моузес беше изумителен човек и в случай че имахте опцията да се срещнете с него, той щеше да направи деня ви необикновен. Той беше доста надарен, огромен другар, подобен, на който можете да се обадите за всичко. Винаги се вълнуваше от живота и работата в развлекателния бизнес ", съобщи неговият управител в известие до уеб страницата на списание "Пийпъл ".

Моузес Моузли беше прочут с функциите си в сериалите " Живите мъртви ", " Пазители ", както и във филмите " Радостен звук ", " Игрите на глада: Въпламеняване ", " Стажанти " и други.

Our thoughts and prayers are with our member Moses J. Moseley.
— The Walking Dead on AMC (@WalkingDead_AMC)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР