Отговорното отношение на ДПС към етническия мир е факт. Факт

...
Отговорното отношение на ДПС към етническия мир е факт. Факт
Коментари Харесай

ДПС на консултациите с президента: Време е да се обърнем отново към избирателите

" Отговорното отношение на Движение за права и свободи към етническия мир е реалност. Факт е, че в спешни моменти вие постоянно сте апелирали за разговор . Но България чака поредни старания от всички политически партии в битката с корупцията и установяването на върховенството на закона. Надявам се, че вашата партия осъзнава високия залог на това предизвикателство . "

Това съобщи президентът Румен Радев при започване на консултациите с Движение за права и свободи . Именно с придвижването завършва първия кръг от диалози на " Дондуков " 2, откакто по-рано " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия обявиха, че няма да отидат в президентството , тъй като гласоподават на второ четене актуализацията на бюджета в отрасловата парламентарна комисия.

" Вие стоите покрай вашите гласоподаватели и знаете техните паники - от растящите цени, от продължаващата война. Тези рецесии не могат да бъдат решени единствено от една политическа мощ. Знаете какъв брой е значима ролята на политическите водачи за решенията, които се вземат, с цел да се работи в полза на всички български жители. Ние сме член на значими съюзи, чакаме още по-голяма поддръжка от там. Очакваме българските институции да работят по този начин, че да използваме всяка опция от нашето участие и да не разрешаваме България да остава в периферията на Европейски Съюз . Това значи да имаме по-единна външна политика ", акцентира Радев пред Движение за права и свободи.

От своя страна водачът на придвижването Мустафа Карадайъ съобщи, че актуалната политическа рецесия е натурален завършек на " политиката, учредена на лъжата и омразата " .
 
 Движение за права и свободи съвещания БГНЕС
" Коалицията не се основаваше не на полезности и политики, а на база отричане и цялата й идейност беше главната на лъжата . Ние в Народно събрание се опитвахме да разобличаваме лъжите на последното ръководство. Политическата рецесия е късмет за излизане от нея. Проваленото държавно управление отхвърляше да има разговор с опозицията за проблемите на българските жители, само че след това се разбра, че има отвод и от разговор вътре в досегашното ръководещо болшинство . Самонарекоха се смяна и се пробваха да внушат, че нарушаването на Конституцията и законите е естествена процедура , в случай че се прави от " верните хора ", уточни Карадайъ.

" Според нас мъчно може да се откри разговор за реализиране на хомогенно болшинство в този парламент, с цел да има изрично евроаталантическо ръководство в България. Ние би трябвало да се обърнем още веднъж към гласоподавателите, те да натоварят с отговорност политическите партии . И в идващия парламент да влезем не с ненавист и отричане, а тъкмо противоположното - да влезем с нашите полезности, цели и цели за страната ", обясниха още от Движение за права и свободи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР