Отговорът на този въпрос ще намерите в уникално ново издание,

...
Отговорът на този въпрос ще намерите в уникално ново издание,
Коментари Харесай

Кой контролира човечеството?

Отговорът на този въпрос ще намерите в неповторимо ново издание, събрало най-важните научни разработки на акад. Владимир Георгиевич Ажажа – знаменит съветски уфолог, който умря на 90-годишни възраст единствено преди 40 дни. Но преди да отпътува към Необятността, която той толкоз обичаше, имаше щастието да подържи в ръка своето издание на български език. Книгата „ НЛО. Откриване на тайната ” (изд. на АТЛ-50 ООД ”, 2018) към този момент е шлагер на книжния пазар, само че беше публично показана на 25 октомври 2018 година в изложба „ Сан Стефано ” (София).
 1_  2_  3_  4_
Това е последният том от 7-томна поредност, издадена в Русия през последните години. Революционната теория на акад. Ажажа включва голям брой заключения за наличието на извънземен разсъдък на Земята от хилядолетия: „ Съществуването на човечеството се управлява от надхуманоидна форма на Извънземен разсъдък. Смята се, че индивидът е основан изкуствено. Той съществено се разграничава от животните – в него има разсъдък. Като демонстрирам в книгата си, че индивидът е основан от някаква свръхсубстанция като енергийна храна, аз стигнах до разбирането, че хората би трябвало да разпознаят своите създатели… Те са сред нас. Анализът на обстоятелствата постанова извода, че те съществуват като материална действителност, която има душевен свойства и влияе безконтактно. С нейна помощ се внушава информация или дезинформация, блокира се паметта и жизнеността на организмите. Това е осведомително оръжие, което реализира цялостен надзор над хората. ”
Премиерата се водеше от издателя и преводач Тодор Костадинов, който описа по какъв начин взаимно с преводачката Йовка Нешева и консултанта Олга Влахова са работили повече от година, с цел да показват едно в действителност качествено издание на българските читатели, вълнуващи се от тематиката за НЛО – обстоятелства, теории, хипотези, футурологични концепции. Обемният том съдържа 6 извънредно завладяващи глави: „ Ежедневна фантастика ”, „ Лабиринтите на уфологията ”, „ Неадекватната просвета ”, „ Тайните на безсмъртието ”, „ Симбиоза с извънземния разсъдък ”, „ Светоусещането ”.

„ И до ден-днешен няма пояснение на скоковете в цивилизационната серпантина на човеството, нито за телепатичните диалози на живите с мъртвите, нито за впечатяващи открития в науката – всичко това има своите разумни връзки във връзка с извънземните. Извънземните живеят измежду нас в 7 разнообразни форми ” – сподели издателят Тодор Костадинов.

Акад. Ажажа измисля термина УФОРУМ (UFORUM) – сплотяващ понятията „ уфология ” и „ конгрес ”, посредством който в целия свят се основават платформи за споделя на информация по отношение на наличието на извънземен разсъдък.

Кариерата на Владимир Ажажа е впечатляваща. Завършил е три висши образования, дълготраен президент на Академията по уфология в Русия и вицепрезидент на Международната асоциация по уфология. Като подводничар – капитан първи сан, той за пръв път се среща с извънземните под водата и до кончината си продължава да твърди, че 50 % от срещите с НЛО са били в океана, а 15% в езерата. Най-много извънземни бази съгласно него има в Атлантическия, в Тихия океан и в Средиземно море.

Олга Влахова описа за последната си среща с създателя, когато тя му връчва българското издание през юли 2018 година: „ Неговото научно завещание е голямо – повече от 400 изявления, две издания на събраните му съчинения в 7 тома ”.

В премиерата се включи и проф. Стамен Стаменов – физик, експерт по паранормални феномени, ръководител на асоциация „ Феномени ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР