Отговор има. Въпросът е защо българската прокуратура не разследва българския

...
Отговор има. Въпросът е защо българската прокуратура не разследва българския
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Защо за ”българска следа” и Гебрев говорят чешките премиер и президент, а нашата власт мълчи?

Отговор има. Въпросът е за какво българската прокуратура не проверява българския новичок. Непрекъснато се стопира следствието. Не се търси помощта на институцията в Хага. Моето пояснение е в корупцията, която обвърза българската и съветската страна на най-високо равнище. Това е обвързвано с Южен поток. Неслучайно Путин си изиска 800 млн. от властта. Нека се отговори за какво..., сподели още той пред bTV`.

Борисов подчинява през 2017-2018 българската военна промишленост на Русия. Това става посредством т.н лицензи. Участват вицепремиерът Дончев, Борисов и Караниколов, разкри някогашният боен министър.

Когато Гебрев купува Дунарит с белите си пари, четири години държавното управление води война с Гебрев. Дали е обвързвано с новичока, следва да забележим, добави той.

Когато беше задържан съветския разузнавач Малинов, тогава Гешев разгласи, че имало документи, по какъв начин БТК и Дунарит да не попаднат в български ръце. Прикриват се следи от прокуратурата. Това са следи и за новичок и за репресиите против българската оръжейна промишленост. В случая формалната власт играе за подмолната власт, безапелационен е Ноев.

Тази подмолна власт е обвързвана с кръгове в Русия. При цялата тази каша ще избухват от ден на ден бомби и вести и ще се стигне до истината, счита специалистът.

Когато дойдат новите ръководители на ДАНС, ще излязат нови неща. Като се смени управлението на прокуратурата ще излязат документи за следствие, в който ще се види по какъв начин вземат участие Пеевски, Борисов, Гешев. Говорим за пачките, бизнеса на Пеевски - това са изгодите. Но всичко това скоро ще се разнищи, уточни Бойко Ноев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР