Отдавна стана ясно, че Меган Маркъл няма никакво намерение да

...
Отдавна стана ясно, че Меган Маркъл няма никакво намерение да
Коментари Харесай

Кой ще бъде до Меган, докато ражда

Отдавна стана ясно, че Меган Маркъл няма никакво желание да се преценява с някои странни, неписани правила на кралския протокол . Преди време се появи информация, че херцогинята има желание да ражда вкъщи.

Ако не бе брачна половинка на принц Хари, евентуално тъкмо това щеше да направи, само че в днешното й състояние е прекомерно дребна вероятността да й бъде разрешено от елементарни съображения за здравето на нея и детето.

Друг въпрос, обвързван с раждането на бъдещия правоприемник на кралския двор, е дали той ще проплаче в болничното заведение, в която Кейт Мидълтън подари живот на трите си деца - лондонската Saint Mary, и по-специално - отделението Lindo Wing.
 Снимка 404408

Все още безапелационен отговор няма, а и едва ли ще има до деня на самото раждане, само че догатките клонят точно към това болнично заведение , което е предпочетено и от принцеса Даяна преди години.

При Меган Маркъл обаче е забавно освен къде, само че и по какъв начин ще роди. Знаем, че до нея ще има профилирана помощ. Според източници от двореца, за нея е доста значимо спокойствието и позитивната сила по време на раждането. Затова е решила да употребява услугите на цеви.

Дулата е жена, която оказва физическа и прочувствена поддръжка на раждащата. Успокоява я и я насочва по какъв начин да диша вярно. Тя познава механизма на раждането, както и страстите и държанието, които може да провокира. Дулата не е здравно лице и не се меси в работата на екипа лекари.
 Снимка 404413

Както повелява практиката на тази специалност, бъдещата майка се съветва няколко пъти преди раждането с дамата, която е избрала да я поддържа в този миг. Именно това е направила и Меган преди дни , канейки своята цеви в двореца Кенсингтън, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, една фотография и по какъв начин е изглеждала херцогинята преди години
Меган Маркъл като тийнейджърка

Ще я познаем ли

Освен с Маркъл, дулата е имала срещи и с принц Хари , на който да даде на практика директиви по какъв начин да поддържа брачната половинка си в последния стадий на бременността и в първите моменти след раждането.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР