Отдавна има всички условия да се подадат оставки. Това заяви

...
Отдавна има всички условия да се подадат оставки. Това заяви
Коментари Харесай

Румен Радев видя опит за манипулация на изборите

" Отдавна има всички условия да се подадат оставки ". Това съобщи президентът Румен Радев в отговор на въпрос дали митингите и появите на гражданско непокорство ни доближават към предварителни избори, или властта по този метод търси съображение да упражнява властта си и да бъде закрепена.

Коментарът си той направи, откакто участва на литургия в столичната черква " Света София " по случай празника Вяра, Надежда, Любов и майка им София.

Президентът Румен Радев ще наложи несъгласие върху измененията в " Категорично! Това е опит да се резервира опцията изборите да бъдат манипулирани ", уточни президентът.
 Машинният избор в пленарна зала: пандемия, безпорядък и крадецът вика
Машинният избор в пленарна зала: пандемия, безпорядък и крадецът вика " Дръжте крадеца "

Управляващите били по-голяма пандемия от Covid-19

Решенията на депутатите имат и стопански измерения, тъй като с гласуваното в този тип се обезсмисля финансирането на машините за гласоподаване. " Категорично ще наложа несъгласие на този закон " , даде да се разбере президентът.

По думите му дебатът за демокрацията и за върховенството на закона в България се води и в Европейския парламент, до момента в който българският парламент отхвърля съществуването на проблеми. " Управляващите и основният прокурор се пробваха да излъжат българите за самодейността и за тематиките за чуване в Европейския парламент, само че Европейският парламент ги изолира в крачка. Това е задоволително съображение да си подадат оставките ", уточни Радев.

Според президента всички хора желаят парите от Брюксел да стигат до жителите, а да не пълнят шкафа на Борисов или на някои различен политик.
 Депутатите си грухтят в пленарна зала поради изборните правила Обновена
Депутатите си грухтят в пленарна зала поради изборните правила

Европейците ни гледат като извънземни, предизвести Тома Биков

Отдавна сме подложени на масирана агитация за триумфите на ръководството и за неговата незаменимост като фактор за нашата европейска интеграция и развиване, изясни Радев, който не е склонен с тезата. Според него занапред ще осъзнаваме мащабите на провалите върху държавността и нашето бъдеще от това ръководство. Европа също стартира да го осъзнава и би трябвало да ни е ясно, че акцентът върху върховенството на закона ще има последици и ще стане по този начин, че греховете на Борисов и заемите на държавното управление ще се заплащат от идващите държавни управления и генерации, посочи Румен Радев.

Запитан по какъв начин си изяснява, че част от обществото Радев изиска първо да се съпоставят кои хора желаят неговата оставка и кои хора желаят тази на държавното управление.

По думите му радикализацията на митинга е естествена реакция на хората. Всяко отсрочване на оставките, задълбочава рецесията, посочи Румен Радев.

" Явно ръководещите се пробват да разпределят порциите и още веднъж да създадат по този начин, че да въздействат върху изборите, да могат да ги манипулират по тяхно предпочитание. "

България към този момент се осъзнава и няма да одобри поредна операция на изборния развой, убеден е обаче президентът.
 Движение за права и свободи изиска оставката и на кабинета, и на Румен Радев
Движение за права и свободи изиска оставката и на кабинета, и на Румен Радев

Партията желае експертен антикризисен кабинет, който да провежда почтени избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР