Отдаваме първото заслужено внимание на Дуа Липа, която днес, 27

...
Отдаваме първото заслужено внимание на Дуа Липа, която днес, 27
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Отдаваме първото справедливо внимание на Дуа Липа, която през днешния ден, 27 март, пусна новия си албум Future Nostalgia - седмица преди в началото оповестената дата. От 11-те части в него, ние си избрахме " Break My Heart ". Турнето Future Nostalgia Tour в Обединеното Кралство и Европа в поддръжка на албума се отсрочва за по-късно през годината, като към момента няма съответни дати.

И до момента в който към момента сме на вълна нови албуми, дано да продължим с Pearl Jam, които през днешния ден пуснаха Gigaton.

" Да създадем този запис, беше като дълго пътешестване. Емоционално, мрачно и объркващо на моменти, само че беше и като вълнуваща и пробна пътна карта към музикалното възмездие ", споделя за албумът си бандата. Тъй като песни са страхотни, в действителност ни е доста мъчно да си изберем единствено една. Все отново - тъй като би трябвало - се стопираме на " Quick Escape ".

След " бързото бягство " на Pearl Jam, следва едно парче на OneRepublic. " Better Days " е сингъл от идния пети студиен албум на групата Human. Момчетата от бандата оповестиха, че ще дарят част от приходите от песента в поддръжка на музиканти и актьори, както и на фонда за битка с COVID-19.

Продължаваме с Tanie Tempah, който направи триумфално завръщане с новия си сингъл " Top Winners ".

Говорейки за завръщането си, Tinie споделя: " Направих този запис с Not3s, тъй като се споделя за мисленето и манталитета на " спечелилите ". Мисленето от тази вероятност ни държа съсредоточени - това е повода, заради която съм, където съм. Всичко се свежда до устрема да постигнеш повече и да продължиш да правиш по-доброто за себе си. "

Приключваме с Папи Ханс, който въодушевен от обществената изолираност, пусна новата си ария " Стой си у дома ". Видеото към парчето е направено от няколко клипчета, снимани от вкъщи на Папи Ханс. В него взе участие и някогашната му другарка - Dara.

В профила си в Instagram изпълнителят написа, че в никакъв случай не е страдал по някогашни, само че пък с Dara са останали извънредно близки другари и в изискванията на домашна изолираност, си приказват доста. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР