Отдадеността на собствениците на Ливърпул към английския футболен клуб е

...
Отдадеността на собствениците на Ливърпул към английския футболен клуб е
Коментари Харесай

Босът на Ливърпул: Инвестициите никога не са краткосрочни

Отдадеността на притежателите на Ливърпул към британския футболен клуб е по-силна от всеки път и " рационалните вложения " на трансферния пазар няма да стопират, безапелационен е Джон Хенри.

73-годишният американец оглавява " Фенуей Спортс Груп " (ФСГ), която отхвърли спекулациите, че ще се разделя с контролния пакет акции.

Основните рецензии към ФСГ от медии и почитатели са за неналичието на огромни прехвърляния във времена, в които тимове Челси и Нюкасъл се укрепват без икономисване.

" Завършихме развой по идентифицирането на евентуални вложители в клуба, само че в това време оставаме изцяло отдадени на сполучливото ръководство на Ливърпул. Правим това от ден номер 1 през 2010 година. Фокусирани сме върху запазването на дълготрайното финансово здраве на клуба ", сподели Хенри в изявление за " Ливърпул Ехо ".

" Инвестициите в никакъв случай не са краткосрочни. Този метод на работа е сполучлив за Ливърпул от много години, само че за него е нужно самообладание. Виждали сме доста клубове да затъват, когато потеглят по погрешен път. Ние ще продължаваме да влагаме рационално на трансферния пазар, защото се гордеем с нашия тим.

" В същото време няма да стопираме и вложенията в базата, в главната естрада и в трибуната " Анфийлд Роуд ". Това е физическото доказателство за нашите планове и за грижите, които поставяме за този популярен клуб. Нашата отдаденост е по-силна от всеки път ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР