Отчет от всеки министър за свършеното в неговата сфера от

...
Отчет от всеки министър за свършеното в неговата сфера от
Коментари Харесай

Клъвна ги: Гълъб Донев поиска отчет от всеки министър

Отчет от всеки министър за свършеното в неговата сфера от август досега с акцент върху решенията, които са се отразили позитивно на хората в България. Това изиска премиерът Гълъб Донев при започване на съвещанието на Министерски съвет през днешния ден.

По думите му " докладът би трябвало да бъде свестен даже от 6-годишно дете ". На последното съвещание на кабинета за предходната година служебният министър-председател даде думата на възпитаник, от който изиска препоръки по какъв начин да се ръководи.

Донев разяснява, че когато са стъпили в служба - не са очаквали, че януари 2023 година още ще са с мандат на краткотрайна власт. " Вторият мандат е в ход, краят на нашия мандат наближава, през цялото време работим и решаваме проблемите на хората и съблюдаваме правилата на положителното ръководство, неприкритост, отчетност са нашите критерии ", уточни той.

Вчера номинираният от " Продължаваме промяната " за премиер Николай Денков при втория мандат от президента Румен Радев, като мандатът би трябвало да се върне изпълнен или несбъднат в едноседмичен период. В това време шансовете за държавно управление понижават, откакто и БСП отстъпи от поръчките си за подкрепа на досегашните си съдружни сътрудници. Така другата седмица към този момент се чака президентът да обяви коя политическа партия ще получи третия мандат.

Преди настояването си министър председателят насочи новогодишно благопожелание към кабинета за мир поради войната в Украйна и за здраве поради пандемията от ковид.

" Новата година е време, най-ценният подарък, който можем да получим и би трябвало да го осмислим с избора си да бъдем положителни хора ", разяснява Донев. Той се спря на разликите, разграничителните линии и общата ни орис и време като народ.

Премиерът пожелава на всички " за общото ни богатство като народ да ни водят справедливите решения, на институциите и персоналният ни избор да постъпваме заслужено, повече естетика и публични и персонални връзки ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР