Отчаян ход да припечели някой лева по време на криза

...
Отчаян ход да припечели някой лева по време на криза
Коментари Харесай

Буковска се предлага в нета срещу 400 кинта - slava.bg

Отчаян ход да припечели някой лв. по време на рецесия е направила актрисата Йоана Буковска.

Звездата от "Дунав мост ", кояот първа пропищя за затварянето на театрите и свалянето на представленията, е измислила по какъв начин да си докарва спомагателни приходи.

От седмица насам Йоана предлага новаторска услуга - приветствено видео от нейно име към вас, вашите близки или другари, за какъвто и да било мотив, което записва с телефона си и ви изпраща. Това обаче се случва против възнаграждение, а безобразно високата цена на Буковска е 399 лв..

Непосилната цена изяснява за какво още никой не си е поръчал привет от нея, а част от феновете й не крият възмущението си от нейната несъответстващо висока самокритика. Буковска още беснее за пропадналото й национално турне, в което трябваше да играе моноспектакъла си в 15 града. След като уговорките пропаднали, тя даже се почудила дали да не стартира работа като продавачка в столичен мол, написа Ретро.

За да закърпи фамилния бюджет, тя решила да се откаже от родната си къща в Габрово и да я продаде. Веднага се появили купувачи, които я взели, а Йоана изкара добра сума от договорката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР