Отборите на Венецуела и Аржентина играят при нулево равенство във

...
Отборите на Венецуела и Аржентина играят при нулево равенство във
Коментари Харесай

Аржентина и Меси са устремени към сблъсък с Бразилия

Отборите на Венецуела и Аржентина играят при нулево тъждество във втория 1/4-финал на Копа Америка. Победителят от този дуел ще се изправи на полуфиналите против домакина Бразилия, който нощес надви над Парагвай след осъществяване на дузпи.

Лионел Меси и компания бяха извънредно неубедителни в груповата фаза, само че триумфът над Катар им обезпечи място в директните елиминации. Венецуела стигна до мача на " Маракана " като втори в група " А ". Тимът на Рафаел Дудамел не позволи загуба, макар че беше в компанията на Бразилия.

Венецуела излиза без никакъв боязън против именития си противник, който победи с 3;1 в контрола в Мадрид през март. На върха на офанзивата стартира Хосе Саломон Рондон, а по двата фланга в халфовата линия ще работят Йон Мурийо и Дарвин Мачис. Двойка централни бранители са Джон Чансельор и Луис Маго.
Аржентиците ще играят с Лаутаро Мартинес и Серхио Агуеро в предни позиции, а Меси ще е малко зад тях. Тримата в средада на терена ще са Маркос Акуня, Леандро Паредес и Родриго де Паул. Сред запасите са Пауло Дибала, Анхел Ди Мария и Джовани Ло Селсо.

Копа Америка, 1/4-финали:

ВЕНЕЦУЕЛА - АРЖЕНТИНА 0:0

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Копа Америка 1/4 кръг, петък 28 юни  Венецуела 22:00предстои  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР