Отборите на Торино и Фиорентина завършиха наравно 1:1 на “Олимпико

...
Отборите на Торино и Фиорентина завършиха наравно 1:1 на “Олимпико
Коментари Харесай

Торино и Фиорентина запазиха баланса в съперничеството си през този сезон

Отборите на Торино и Фиорентина приключиха наедно 1:1 на “Олимпико Гранде Торино ” в среща от 36-ия кръг на Серия А. Това е първо реми сред двата отбора през този сезон, откакто “биковете ” завоюваха на “Артемио Франки ” с 1:0 в шампионата, само че малко по-късно изгубиха от “виолетовите ” на същия стадион с 1:2 за Купата на Италия.

И двете попадения в днешния дуел пристигнаха през втората част. Лука Йович се появи в игра за гостите на почивката и единствено три минути му бяха нужни, с цел да открие резултата с удар с глава след центриране на Кристиан Куаме. Все отново Антонио Санабрия донесе равенството в мача с попадението си в 66-ата минута, когато се възползва от аситенция на Алесандро Буонджорно.

Освен че салдото в съперничеството сред двата тима през тази акция се резервира, те не престават да имат еднакъв брой точки - по 50. Фиорентина е 9-и в класирането, а Торино е 11-и, като сред тях е 10-ият Болоня.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР