ДЗИ въведе новa онлайн услуга за сключване на застраховка Каско+

...
ДЗИ въведе новa онлайн услуга за сключване на застраховка Каско+
Коментари Харесай

ДЗИ въведе дигитализиран процес за сключване на застраховка Каско+“ в пакет със застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите

ДЗИ вкара новa онлайн услуга за подписване на застраховка " Каско+ " в пакет със застраховка Гражданска отговорност през платформата. Това разрешава доста усъвършенстване на времето за подписване на застраховката, както и унищожаване на неудобствата с подаване на документи на хартия.

" Цялостната цифровизация в ДЗИ е един от главните цели, които имаме като водещ осигурител в сектора. Новата функционалност е естествено продължение на процеса по разширение на кръга от цифрови услуги, в отговор на потребителските упования. Тя е част от цялостната тактика по цифровизация на услугите на ДЗИ и развиването на неповторимия банково-застрахователен модел, който KBC Group в България предлага на пазара ", разяснява новата услуга Коста Чолаков, изпълнителен шеф на ДЗИ.

Процесът е класифициран в поредност от комфортни и лесни стъпки, като дава опция за подписване на застраховка Каско+ независимо или в пакет със застраховка Гражданска отговорност, което дава спомагателни варианти за оптимизация на цената. След подписването на полицата, клиентът може да бъде ориентиран за осъществяване на оглед, според общоприетите условия на застраховката, като се дава връзка към адресите на местата за ревизия.

Застраховка Каско+ може да бъде подписана от всички физически и юридически лица, като на всеки клиент се дават разнородни благоприятни условия, които му разрешават да реши дали и кой вид е подобаващ за неговите потребности. След подписване на застраховка Каско+ всеки консуматор ще може да се възползва и от редица преимущества като онлайн подаване на уведомление за вреда и инспекция на статус на вреда, онлайн заплащане на поредна вноска, без потребност от оглед на МПС при възобновена в ДЗИ застраховка и други

Въвеждането на системи, особено създадени за потребителските потребности, е единствено един аспект от непрекъснатия развой по цифровизация на услугите на ДЗИ. Онлайн платформата предлага разнообразни благоприятни условия по подписване на застраховки, следпродажбено обслужване, разплащания и обслужване на искания по застраховки. Потенциалните и актуалните клиенти на ДЗИ могат сами да сключат осигурителен контракт или да се възползват от друга застрахователна услуга през go.dzi.bg, а за банково застрахователните клиенти, част от услугите са налични в мобилната апликация на ОББ, част от КВС Group.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР