Отборите на Наполи и Барслеона се изправят един срещу друг

...
Отборите на Наполи и Барслеона се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Наполи - Барселона - два отбора в криза, които търсят радостта поне в Шампионската лига

Отборите на Наполи и Барслеона се изправят един против различен на стадион " Диего Марадона " в Неапол в първи осминафинал в Шампионска лига.

И двата тима не се намират в най-хубавата си форма. Домакините, които са настоящият първенец на Италия, заемат едвам 9-ото място в Серия " А ". Каталунците отпаднаха за Купата на краля и макар че са трети в Ла Лига, демонстрират много неубедителни игри.
 Потвърдено: Шампионът на Италия има нов треньор!
Потвърдено: Шампионът на Италия има нов треньор!

Наполи би шута и на Мадзари

Заради слабото показване пък Наполи предприе втора рокада на треньорския пост от началото на сезона - часове след тъждество 1:1 с Дженоа беше уволнен Валтер Мадзари, откакто преди този момент бе посочена вратата и на Руди Гарсия. Сега неаполитанците ще бъдат водени от някогашния помощник Франческо Калцона.

Преди две години двата тима се изправиха един против различен в 1/16-финалите на Лига Европа. Тогава Наполи измъкна 1:1 като посетител, само че на реванша бяха отнесени с 4:2 и отпаднаха от шампионата.

Последният конфликт сред двата отбора в Шампионска лига беше през 2020 година и отново във етапа на осминафиналите. След тъждество 1:1 в Неапол, реваншът на " Камп Ноу " бе извоюван от Барселона.
 Шави Ернандес: Шансовете с Наполи са 50:50
Шави Ернандес: Шансовете с Наполи са 50:50

Вижте какво сподели треньорът на Барселона на днешната пресконференция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР