Отборите на Манчестър Юнайтед и Барселона се изправят в очаквания

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Барселона се изправят в очаквания
Коментари Харесай

Съставите на Манчестър Юнайтед и Барселона

Отборите на Манчестър Юнайтед и Барселона се изправят в упования с голям интерес реванш от плейофния кръг от етапа на елиминациите в Лига Европа. Мачът на “Олд Трафорд ” стартира в 22:00 часа. Първата среща преди седмица приключи 2:2, като правилото за повече голове на непознат терен към този момент не важи.

Мениджърът на домакините Ерик загар Хаг залага на същия състав от първия мач с една смяна - Лисандро Мартинес вместо Маласия.

Испанците са без санкции Гави и контузените Педри и Усман Дембеле. В последна сметка треньорът Чави Ернандес е избрал да заложи на четирима халфове, като това включва Сержи Роберто и Франк Кесие, а напред ще работят единствено Рафиня и Левандовски.

Победителят довечера ще се класира за 1/8-финалите, където в петък по обяд (13:00 часа) ще научи своя противник, който ще е един всред Арсенал, Роял Юнион СЖ, Фрайбург, Ференцварош, Фейенорд, Бетис, Реал Сосиедад и Фенербахче.

Съставите: 
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД : Де Хеа, Уан-Бисака, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Фред, Фернандеш, Вегхорст, Санчо, Рашфорд 
БАРСЕЛОНА : Тер Стеген, Араухо, Кунде, Кристенсен, Балде, Бускетс, Кесие, Де Йонг, Роберто, Рафиня, Левандовски

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР