Отборите на Малага и Атлетик Билбао завъртяха зрелищно 3:3 в

...
Отборите на Малага и Атлетик Билбао завъртяха зрелищно 3:3 в
Коментари Харесай

Атлетик Билбао направи голяма глупост в луд мач край Коста дел Сол

Отборите на Малага и Атлетик Билбао завъртяха зрелищно 3:3 в двубой от шестия кръг на испанското състезание, игран край Коста дел Сол в Андалусия. Момчетата на Хосе Сиганда водеха с 3:1 до 81-ата минута и играеха с човек повече, само че все пак позволиха равнене, а в края можеха и да изгубят. Това е едвам първа точка за Малага след пет следващи загуби. “Лъвовете” резервират място в средата на класирането.

В третата минута Луис Ернандес спъна Икер Муниаин в наказателното поле и Ариц Адурис осъществя дузпата. Баският стрелец се реваншира след пропуща от бялата точка против Атлетико Мадрид в сряда. Южняците дадоха отговор с доста рисков удар на Адриан Гонсалес в десетата минута - на сантиметри над гредата. В 27-ата Кепа Арисабалага направи превъзходно избавяне след удар на Бастон. В 31-ата пък Роберто Хименес се оправи с шут на Весга с глава. В 35-ата Диего Ролан вкара страховит гол с безсърдечен удар - 1:1.

В 50-ата Иняки Уилиямс даде задатък на баските, навлизайки на скорост и завъртайки топката към сглобката. Три минути по-късно Здравко Кузманович беше изпъден за бурна имитация към съдията. В 70-ата Уилиямс наниза и трети гол и като че ли реши двубия. Луис Ернандес направи огромна нелепост и подари топката на баския стрелец - 1:3.

Въпреки че бяха с човек по-малко андалусците съумяха да се доберат до точка с два гола в края. В 81-ата отбраната на “червено-белите” проспа едно центриране и Байсе понижи. В 85-ата Ролан направи 3:3 след неточност на Иниго Лекуе. В 93-ата малагийци можеха да се поздравят и с успеха, само че Кепа избави след разсеяна игра на Аймерик Лапорт.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 6 кръг, събота 23 септември  Малага 3:3краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР