Отборите на Локомотив София и Арда Кърджали завършиха наравно 1:1

...
Отборите на Локомотив София и Арда Кърджали завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Локомотив София и Арда не се победиха в края на редовния сезон

Отборите на Локомотив София и Арда Кърджали приключиха наедно 1:1 в среща от последния 30-и кръг на постоянния сезон в Първа лига, която се изигра в столицата.

Гостите от Кърджали откриха резултата в 26-ата минута, когато хубава офанзива на момчетата на Александър Тунчев приключи с прострелно подаване на Станислав Иванов към Абубакар Тунгара, който на празна врата от близко даде задатък на своя отбор, отбелязвайки първото си попадение за екипа на Арда след идването си от Берое.

" Железничарите " откриха сили да стигнат до равенството в 68-ата минута, когато Селсо Рапосо проби отдясно и достави чудесно центриране за Карлос Франса, който с глава беше прецизен за 1:1.

Няколко минути по-късно се стигна и до най-дискусионната обстановка в дуела, когато Арда получи право да извърши свободен удар, при който последва центриране към Пламен Крачунов, а бранителят с глава отклони топката към Преслав Боруков, който от непосредствена непосредственост осъществя за 2:1. След близо 7-минутно обширно ревизиране на обстановката с ВАР обаче попадението беше анулирано поради тънка засада на Крачунов и по този начин равенството в резултата се резервира.

По този метод Арда Кърджали завършва постоянният сезон на 8-а позиция с 42 точки, а Локомотив София е едно място по-надолу с 38 пункта. Това значи, че двата тима ще изиграят още два дуела между тях до края на акцията, защото ще вземат присъединяване в борбата за систематизиране на местата от 7-о до 10-о в плейофите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР